Baldur gate 3 sizce nasıl bir oyundur?

Hayatimda oynadigim en iyi oyun.

RPG türünde oyunlar çok oynadım.

RPG türündeki oyunlar ile CRPG türündeki oyunlar birbirlerinden ayrılıyor ki zaten direkt sıra tabanlı olması bir problem sizin için. RPG ögeleri konusunda bir probleminiz yoksa sorun yoktur.

Ona hiç girme ya... Benim için yüzyılın hayal kırıklığı o oyun ve evet sevdiğim 2-3 tane şeyinden birisi de combat'ı. Ona bayılmıştım işte. (Summon çağırma sistemi değil o rezalet)

Herkesle muhabbet etmeden ikna etmeden oynuyorsanız savaş büyük bir alan kaplıyor , sırf saçma sapan kamp mekaniği yüzünden büyücü oynamıyorum zaruri olarak clericle devam ediyorum o da herhangi bir savaştan sonra mecburen direk uzun dinlenme yapma ihtiyacı doğuruyor , kullanıyorsun çünkü hemen hemen bütün büyü hanelerini , sıra tabanlı olmasıyla ilgili hiçbir problemim yok söylediğim gibi divinity serisini keyifle oynadım , önerilen zorlukla oynayın önerisi de oyundaki bu mekanik gibi saçma sapan bir yorum olmuş, e o zaman koymasınlar kardeşim o zorluğu. Herhangi bir şeyi fanatik gibi avel avel savunmanın anlamı yok kötüye kötü demeyi öğrenin çocuk musunuz , harita büyüklüğü genişliği keşfi özgürlüğü bunlar harika ama savaş mekaniği turn based olması dışında leş gibi.

RPG ve CRPG kavramlarını bilmeyip fps ve sıra tabanlı oyunları kıyaslayıp hiç araştırmadan bir oyuna "kötü" diyenin oyun hakkında yaptığı hiçbir fikrine saygım yok. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi bana göre değil sevemedim bireysel bir yorumdur saygı duyarım ama kötü demek fikir değildir.
Çoğu kategoride ödül almış puanı 90 üzeri olan bir oyuna "starfield daha iyi moruk" demek komiğime gidiyor

Önerilen zorlukla oynayın önerisi de oyundaki bu mekanik gibi saçma sapan bir yorum olmuş,

Ben orada ne yazmışım? "zorluktan memnun değilseniz" bomboş bir cevap. Buraya kadar sizin beğenmediğiniz şeyler olabilir. Herkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok diyerek okuyordum.

Beğenmediğiniz bir şey sizin kişisel yorumunuz. Direkt kötü deyip, "kötüye kötü demeyi öğrenin" demek siz çocuk musunuz? Sorusunu size sormam dışında hiçbir işe yaramaz. Savaş mekaniğini beğenmesiyseniz kötü deyip geçin. "kötü kötü demeyi öğrenin" demek kişisel görüşleri yok saymaktan farksız.

@yunusemrebinis
Uzun uzun cevap vericektim ama o kadar kötü bir konuşma şekliniz var ki zamanıma yazık. Silin oyunu gidin valhalla oynayın hocam

Fanatiklik ciddi anlamda gözünü kör etmiş sizin , yukarıda yazdım yine yazıyorum malum okuduğunu anlama problemi var, divinity original sin 1 ve 2 yi oynadım, baldurs gate 3 de 60 saatten fazla gameplayim var , hem normal zorlukta hem taktik zorlukta oynadım. Yukarıda yazdım ama yine yazıyorum malum okuduğunu anlamama problemi, ben oyuna kötü demiyorum güzel yanlarını da yazdım fakat kamp mekaniği yenileme mekaniği combat sisteminin katili olmuş , her savaştan sonra neden uzun dinlenme yapıyorum , her combattan sonra neden 5 dk mı çalıyorsun diye biraz düşünün biraz sorgulayın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…