Steam Baldur's Gate 3 27.99 USD

Makaleler
5
Daha fazla  
Baldur's Gate 3 27.99 USD. Fazla indirime girmemiş ama almak isteyenler değerlendirebilir.

Satın aldım. Bu arada getirfinans ta hesap açıp 1 TL'lik bir alışveriş yaparsanız 350 TL getirpuan veriyor. Onunla N11 de 10$'lık Steam kodu satın alarak alabilirsiniz. Hem kendim hem ailem için hesap açıp bu şekilde 2 ay biriktirerek aldım aşağı yukarı ilk satıldığı fiyata denk gelmiş oldu. 18'den büyükseniz deneyebilirsiniz.

DLC alınır mı? Pahalı geldi ama kozmetik veriyormuş sanırım.

Baldur's Gate 3 27.99 USD. Fazla indirime girmemiş ama almak isteyenler değerlendirebilir.
İyi fiyat. 2023 yılın oyunu almış türünün en iyi örneği ve inanılmaz uzun saatler götürecek tekrar tekrar oynanabilecek bir oyun.

@yaboxo4824 Oyunun indirimlerde bedava olmasını bekliyormuş herhalde ana yoruma tepkisi onu gösteriyor gibi.

Satın aldım. Bu arada getirfinans ta hesap açıp 1 TL'lik bir alışveriş yaparsanız 350 TL getirpuan veriyor. Onunla N11 de 10$'lık Steam kodu satın alarak alabilirsiniz. Hem kendim hem ailem için hesap açıp bu şekilde 2 ay biriktirerek aldım aşağı yukarı ilk satıldığı fiyata denk gelmiş oldu. 18'den büyükseniz deneyebilirsiniz.

18'den küçükler için geçerli değil mi? Konudan biraz alakasız oldu KB

DLC'i almanıza gerek yok. Getirpuan kampanyası bitmiş miydi bu arada?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı