Baldur's Gate 3 800 TL'ye alınır mı?

Murat34

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aktif olarak MMORPG oynadığımdan dolayı şu an Baldur's Gate 3 oynamaya vakit ayıramam ama kesinlikle ileride oynayacağım. Sizce 800 TL'ye alıp kütüphaneye koymak mı, yoksa indirim beklemek mi mantıklı olur? Kur ne olacağını bilmediğimden kararsızım. Div 1 ve 2 oynadım o yüzden bu tarz oyunları seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, aktif olarak MMORPG oynadığımdan dolayı şu an Baldur's Gate 3 oynamaya vakit ayıramam ama kesinlikle ileride oynayacağım. Sizce 800 TL'ye alıp kütüphaneye koymak mı, yoksa indirim beklemek mi mantıklı olur? Kur ne olacağını bilmediğimden kararsızım. Div 1 ve 2 oynadım o yüzden bu tarz oyunları seviyorum.

Sorunun içinde cevap saklı.

Bence alınır hocam. Bende önümüzdeki ay almayı düşünüyorum. Zaten Divinity oyunlarını da oynadıysanız bunu da bayıla bayıla oynarsınız.

Divinity OS 1-2 oynamış ve sevmiş birisinin BG3'ü sevmeme ihtimali yok. Al geç, müsait bir zamanda indirip oynarsın.

Kararsızım hala almadım. İleride sabit 800 TL'de kaldığında ve indirim geldiğinde zaten oynamamış biri olarak zarar etmeyi istemiyorum.

Vallahi az izledim YT'dan bana pek hitap etmiyormuş vazgeçtim o yüzden sıra tabanlı benlik bir şey değil Dead Space remake aldım onun yerine.

Kesinlikle alın kenara koyun. Böyle bir oyun daha ne zaman gelir bilinmez. Adamlar kendi yaptıkları halde bile tekrar bu kadar büyük bir CRPG kısa sürede yapamayız diyorlar. Yani 1-2 sene içinde imkanı yok ve kur güncellemesi 1-2 sene içinde kesin (belki x2) olacağı için indirimde bile anca bu fiyata iner. Kaldı ki ya Black Friday zamanı ya da Kış İndirimleri'nde olur bu olay. Ben olsam riske atmazdım.
Bugün maaş günüm geçen 2-3 gün evvel forumda paylaşıldı Mortal Kombat 1 Premium için link verdi arkadaş sağolsun, maaşı bekledim bugün zam yemiş. Dün gece 3-4 saatlik Diablo oturumundan sonra alım yapacaktım, unuttum. Bu sonra alırım havası +650 TL daha girerek ayılttı beni. Eksi bakiyeye düşüp almak vardı... Faizle para çeksem bu kadar koymazdı valla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı