Steam Baldur's Gate 3 alınır mı?

Bg3 benim için parasını sonuna kadar hak eden bir oyun. İyiki erken erişim de almışım. Ama o zamanlar oyunun bir çok yeri kısıtlı idi. Fakat sıra bazlı olduğu için sevmeyen baya bir kitle de var

Arkadaşlar ben World of Warcraft çıktığında 4 yıl oynadım. Baldur's gate 3 te karakter yaratmada serbestmiyiz? Oyunun hikaye kısmı yanında serbest dünya gibi hareket etme imkanı varmı?
Kısaca Wow a benziyor mu?

Wow mmorpg bg3 rpg, birisi sıra tabanlı diğeri sıra tabanlı değil kıyaslamak biraz tuhaf olur ama sorularınıza şöyle cevap vereyim
- karakter yaratma serbest ve çok fazla seçenek var ha eğer ki az gelirse ırk modu vardı 35 tane daha ırk ekliyor ( bence yeterde artar cüceden orka, ırktan insana elfe çok seçenek var )
- açık dünya evet üstten bakış starfield diyebilirim mesela bir kasabaya ana görev için gidip 10-20 tane ana görev gibi yan görev alıp devam ediyorsunuz ( opsiyonel zorunlu değil)
Hiçbir oyunda bu kadar özgür hissetmemişsinizdir, kısaca şöyle diyeyim mesela bir görev anında şunu yapsam ne olur? İllaki demişsinizdir. Bu oyunda bu soruyu sorup denediğinizde cevabınızı alabiliyorsunuz

Alınmaz mı be hocam taş gibi oyun ya. Saçma sapan oyunların 1000 TL'yi aştığı dönemde değer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…