Baldur's Gate 3 alınmalı mı?

Bu türü sevmiyorum yorum yapmam çok da doğru olmaz fakat indirim beklenebilir, 800 TL tuzlu biraz.

Cyberpunk'u indirimlerde liberty paketi ile beraber aldım. Ama herkes de bana Baldur's Gate 3'ü almamı söyledi. Sizde Cyberpunk+liberty paketini iade edip (760 TL) Baldur's Gate 3 mü almalıyım?

Evet.

Bu türü sevmiyorum yorum yapmam çok da doğru olmaz fakat indirim beklenebilir, 800 TL tuzlu biraz.

800TL tuzlu bir fiyat olsa da 800TL artık 800TL etmiyor lambalar sayesinde. Bu sebeple çoğu 800TL'lik oyundan iyi iş çıkarttığı ortada.

İzometrik Rol Yapma oyunlarına ilgi duyuyorsun kaçırılmayacak bir oyun. Ama uymuyorsa boşuna para verme, onun yerine kendi zevkine göre bir oyun alabilirsin.

1-evet alınmalı.
2-Baldur's Gate eşi benzeri görülmemiş bir RPG deneyimi 120 saat gibi bir sürede bitirilebilen bir oyun bu oyun.
3-her bir adımda yeni seçim.

Herhalde bir ben optimizasyon problemiyle karşılaşmadım... Hangi kadın karakter erkeksi bana bir söylemeni rica ediyorum bu 1, 2.si ise karakterlerin hiçbirisi seni ilişkiye girmeleri için zorlamıyor, seninle ilgilenmiyorum diyorsun ve olay bitiyor. Seni neden göz ardı ettiğimi bir kez daha hatırladım, forumda açık ara en toxic kişi sensin, hep benim dediğim doğru kafasında yaşayan acınası bir insansın. Hayatta tanıdıklarına bol şans diliyorum senin gibi biriyle uğraşmak zorunda kaldıkları için.

İzometrik Rol Yapma oyunlarına ilgi duyuyorsun kaçırılmayacak bir oyun. Ama uymuyorsa boşuna para verme, onun yerine kendi zevkine göre bir oyun alabilirsin.
hocam üç seçenek var Cyberpunk 2077+Liberty var onu iade edersem ya Baldurs Gate 3 alacağım ya da A Plague Tale:Reqiuiem alacağım ama A Plague Tale'nin 650 TL yi hakedeceğini pek beklemiyorum

Hocam 2 oyunuda oynadım tamamen tür sevginize bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…