Baldur's Gate 3 indirime girecek mi?

Girmedi maalesef çoktan satın aldım.

Oyunu aldıktan birkaç saat sonra sırf geliştiricileri desteklemek adına DLC'sini de aldım. Kesinlikle uzun zamandır oynadığım en güzel oyun. 3-4 arkadaş birlikte başladık ve resmen hepimiz farklı bir oyun oynuyoruz, hikaye o kadar detaylı.

Son günlerde almış olduğunuz en güzel karardır emin olun.

Umarım daha oynamadım 140 GB yakın alan istiyor galiba 147 olması lazım.

Oyunu aldıktan birkaç saat sonra sırf geliştiricileri desteklemek adına DLC'sini de aldım. Kesinlikle uzun zamandır oynadığım en güzel oyun. 3-4 arkadaş birlikte başladık ve resmen hepimiz farklı bir oyun oynuyoruz, hikaye o kadar detaylı.

Benim oyun oynayacak bir arkadaş ortamım yok ama oyunu o kadar çok sevdiğinize göre parasına değeceğine şimdiden emin oldum.

Umarım daha oynamadım 140 GB yakın alan istiyor galiba 147 olması lazım.

Benim oyun oynayacak bir arkadaş ortamım yok ama oyunu o kadar çok sevdiğinize göre parasına değeceğine şimdiden emin oldum.

Oyunu zaten en az bir kere tek başınıza bitirmeniz lazım yoksa Online hikaye çok karışıyor. Dediğim gibi 4 kişi farklı oyun oynuyor gibi hissediyoruz ve birlikte oynadığımızı düşünecek olursak tek sayede inanılmaz kargaşa çıkıyor kimse ne yaptığını bilmiyorsa. Kısacası oyun tek kişi daha güzel oynanıyor :')

Şu an oyunu alabilecek param mevcut fakat çok kararsızım hiç sıra tabanlı oyunlarla aramda yoktur ama bu oyunu merak ediyorum bu kadar fazla detay ve özgürlük sağladığı için. Çok kararsızım vallahi.

Hiç alakası olmayan biri için bile çok zevk veren zengin bir hikayesi var kesinlikle tavsiye ederim.

Şu an oyunu alabilecek param mevcut fakat çok kararsızım hiç sıra tabanlı oyunlarla aramda yoktur ama bu oyunu merak ediyorum bu kadar fazla detay ve özgürlük sağladığı için. Çok kararsızım vallahi.
Bu oyunu alacaksanız ve kararsızsanız bir saniye beklemeyin ve alın. Hem zam da gelebilir. Hem de tarihin gördüğü en iyi RPG oyunu. Ben bu oyunun uslanmaz bir savunucusuyum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı