Baldur's Gate 3 nasıl bir oyun?

EFSANES1

Femtopat
Katılım
17 Mart 2024
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Baldur's Gate 3'ün videolarını izledim ancak pek içi açıcı değil gibi duruyor. Türkçesi var harika ancak oyun çok karmaşık gibi duruyor ben genellikle normal hikayeli oynadığım için. Peki bu oyunu bana tavsiye eder misiniz?
 
Hocam ilk oynadığımda direkt bu ne deyip sildim, videolarda izledim tekrar şans verdim ve 7ciyi bitirdim bugün, oyun karışık falan değil her şeyin üstünde açıklaması yazıyor.
 
Rpg öğelerini dibine kadar barındıran bir oyun, her hamleniz her diyaloğunuz hikayeye etki ediyor kontrol tamamen sizde. Tabi türü biraz farklı, deneyim etmeniz gerekiyor. Oynamadan önce youtube üzerinden rehberleri izleyebilirsiniz.
 
Oynanışı hiç ilgini çekmiyorsa bulaşmanı önermem oyun öğretici değil çoğu şeyin ne işe yaradığını test edip öğrenmelisin yani bu türe yeniysen bu türün zirvesidir bana göre denemeni öneririm. Oyunun ilk 2 saati düşük level olduğun için tekrar eden bir oynanışa sahip 4+ levelden sonra ciddi şekillenmeler başlıyor yani biraz vakit istiyor o vakitte oyunun 7/1'i falan.
 
Bol metin okumak, rol yapma ogeleri, sira tabanli strateji, birden fazla karakteri kontrol etmek gibi durumlar senin icin problem degilse sans verebilirsin ama ilk defa bu tarz bir oyun oynayacaksan fazla para vermemek adina Pillars of Eternity, Divinity gibi oyunlara da bakabilirsin.
 

Geri
Yukarı