Opsiyonel görevleri yapmak zorunda değilsiniz. Ana görevde ne yazıyorsa oradan gidin. Tamamlandı yazması gerekiyor zaten bu görevin. İsterseniz günlüğün ekran görüntüsünü atın.Kagha'yı öldürdüm ve mülteciler bir anda gitti. Şimdi ne yapacağım? Görevlerde 3 goblin liderini öldür var. Oradan mı ilerleyeyim yoksa opsiyone mi?
Opsiyonel görevleri yapmak zorunda değilsiniz. Ana görevde ne yazıyorsa oradan gidin. Tamamlandı yazması gerekiyor zaten bu görevin. İsterseniz günlüğün ekran görüntüsünü atın.
Tamam onu biliyorum, o görevi bitirmek için farklı yollarınız var. Siz o yollardan birini elemiş oldunuz. Ekran görüntüsü atın görevin içeriğini açarak.Ana görevde sadece “bir tedavi bul” yazıyor.
Tamam onu biliyorum, o görevi bitirmek için farklı yollarınız var. Siz o yollardan birini elemiş oldunuz. Ekran görüntüsü atın görevin içeriğini açarak.
Görev bitmiş. İlk fotoğrafta en altta bölgeyi keşfetmeni söylüyor. Ben bu bölümleri unuttum ama bölgeyi araştır NPC bulursun.Attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.