Baldur's Gate 3 ne zaman çıkacak?

Hocam tavsiye etmiyorum oynamanızı. Örnek verecek olursam dos2 oyununda erken erişim sürümüyle tam sürüm arasında dağlar kadar fark var. Seriyi ilk kez oynayacaksınız sıkılma ihtimaliniz var çok fazla yazı okuyorsunuz. Tavsiyem tam sürümü beklemeniz.

Hocam tavsiye etmiyorum oynamanızı. Örnek verecek olursam DOS2 oyununda erken erişim sürümüyle tam sürüm arasında dağlar kadar fark var. Seriyi ilk kez oynayacaksınız sıkılma ihtimaliniz var çok fazla yazı okuyorsunuz. Tavsiyem tam sürümü beklemeniz.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Bu çıkana kadar AC Valhalla'ya girişmeye karar verdim. Ağustos sonuna kadar Valhalla'yı bitiririm. Yanına da Metro Exodus bitirirsem süper olur.

Hocam tavsiye etmiyorum oynamanızı. Örnek verecek olursam DOS2 oyununda erken erişim sürümüyle tam sürüm arasında dağlar kadar fark var. Seriyi ilk kez oynayacaksınız sıkılma ihtimaliniz var çok fazla yazı okuyorsunuz. Tavsiyem tam sürümü beklemeniz.

Bencede biraz temkinli olmak gerek ben DOS 2 de tek başıma sıkılmıştım inanılmaz güzel diyaloglar var fakat okurken çok yoruyor. Yalnız Baldur's Gate 3'te sinematik sahne kasmışlar bayağı o açıdan güzel olmuş.

Bencede biraz temkinli olmak gerek ben DOS 2 de tek başıma sıkılmıştım inanılmaz güzel diyaloglar var fakat okurken çok yoruyor. Yalnız Baldur's Gate 3'te sinematik sahne kasmışlar bayağı o açıdan güzel olmuş.
Şahsen 310 saatim var hala açar oynarım :D oyunu ezberledim artık dediğim gibi yazı kısmı çok fazla.

Baldur's Gate'ten sonra DOS2 oynasam sizce sorun olur mu? Bunu da daha oynamadım kütüphanemde diğer yıl oynamayı düşünüyorum. Umarım baldurs gate'ten sonra sıkmaz.
Olmaz çünkü ikisi birbirinden bağımsız seriler ama ağustosa kadar bence dos2 oynayabilirsiniz severseniz baldurs gate e daha da hypelanırsınız :D

Olmaz çünkü ikisi birbirinden bağımsız seriler ama ağustosa kadar bence DOS2 oynayabilirsiniz severseniz Baldur's Gate'e daha da hypelanırsınız :D

6 aylık GeForce NOW aldım. DOS2'yi bilgisayarım kaldırıyor. Bu 6 ayda pc'min kaldırmadığı oyunları bitirmek istiyorum. Valhalla, Metro Exodus, Baldur's Gate 3 falan.

6 aylık GeForce NOW aldım. DOS2'yi bilgisayarım kaldırıyor. Bu 6 ayda pc'min kaldırmadığı oyunları bitirmek istiyorum. Valhalla, Metro Exodus, Baldur's Gate 3 falan.
Anladım o zaman dediğim gibi sonra oynamanızda bir sakınca yok. İki seride birbirinden bağımsız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı