Baldur's Gate 3 tekrar başlanmalı mı?

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Chapter 1'i oynadım ve bitirmiştim ancak oyuna 2-3 aydan fazla ara vermem gerekti. Şu anda büyülere, parşomenlere, hikayeye hakim olduğum kısmında şüphelerim var. Oyuna ilk baştan mı girişmeliyim yoksa chapter 2'den devam etsem alışır mıyım?

Baştan daha temiz olur, ufak bir tavsiye olarak da benim favori 4'lümü yazayım.
-Ben (Elf Okçu)
-Lae'zel
-Shadowheart
-Gale

Özellikle Gale 5 lvl de güç patlaması yaşıyor. Bu 4'lü ile normal zorlukta rahat şekilde bitirmiştim.

Ufak da bir oyun içi faydasını görebileceğin mum detayına değineyim. Her karakterin çantasında 1 tane mum olursa, savaşlarda mumu önüne koyup elindeki silahı muma batırırsan vereceğin hasara + alev hasarı da eklersin, hem kılıç hem ok için iş görüyor.

Baştan daha temiz olur, ufak bir tavsiye olarak da benim favori 4'lümü yazayım.
-Ben (Elf Okçu)
-Lae'zel
-Shadowheart
-Gale

Özellikle Gale 5 lvl de güç patlaması yaşıyor. Bu 4'lü ile normal zorlukta rahat şekilde bitirmiştim.

Ufak da bir oyun içi faydasını görebileceğin mum detayına değineyim. Her karakterin çantasında 1 tane mum olursa, savaşlarda mumu önüne koyup elindeki silahı muma batırırsan vereceğin hasara + alev hasarı da eklersin, hem kılıç hem ok için iş görüyor.
Shadowheart ile Gale'i kullanıyordum zaten hocam teşekkürler öneriler için.
Ben barbar sınıfı seçmiştim klasik güçlü savaşçı karakter olsun diye.

O şeyi öğrenmiştim hocam ama hiç uygulamayadım, bir de sulu bir yerde yıldırım atıp hasar verebiliyormuşsun sanırım ama bunu da hiç uygulayamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı