Baldur's Gate 3 vs Diablo 4

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Reisler, krallar delireceğim, kafayı yiyeceğim. Baldur's Gate 3 merak ediyorum Diablo 4 merak ediyorum hangisini alayım? Hangisi sarar bilmiyorum videolar izliyorum oyunlar hoş geliyor ama alıp indiremiyorum ne yapacağım?

Reisler, krallar delireceğim, kafayı yiyeceğim. Baldur's Gate 3 merak ediyorum Diablo 4 merak ediyorum hangisini alayım? Hangisi sarar bilmiyorum videolar izliyorum oyunlar hoş geliyor ama alıp indiremiyorum ne yapacağım?

Diablo mouse dusmani surekli mouse a tiklayip durdugun bir Action RPG, Baldur's Gate 3 CRPG tarzinda sira tabanli cok daha taktiksel ve kaliteli bir oyun. Ben olsam Baldur's Gate 3'u secerdim.

Kanka bak bu oyun tipine hiç yakın değilim gram bilgim yok beni sararmı sence.

Paylaşımlı hesap al, ikisini dene.

Kanka o topa girmeye üşeniyorum oyunun parasıda dert değil 800TL'ye bedava gibi ama o oyun beni içine çekermi bu bu aşırı önemli

Diablo 4 beni de kendine çekiyor aga ikisinden birini alıp saatlerce oynayacağım ama hangisi.

Kanka o topa girmeye üşeniyorum oyunun parasıda dert değil 800TL'ye bedava gibi ama o oyun beni içine çekermi bu bu aşırı önemli
Eğer eskilerden özellikle facebook un prime olduğu zamanlarda baldurs gibi olmasa ona benzer basit nitelikte sıra tabanlı oyunlar vardı. Adları aklıma gelmiyor ama vardı hatta bende o yaşlardayken zevk alarak oynamıştım.
Diyeceğim şu ki zamanında sen de benzer türde veya oyun oynadıysan baldurs da sana o türde bir oynanış sunacaktır. Tabi baldurs çok detaylı bir oyun ancak kimisi de sıra tabanlı oyunu sevmez. Bende de baldurs gate 3 var ancak daha oynamadım. Bende çok eski yıllarda facede sıra tabanlı oyunlar oynarken oynadığımı hatırlıyorum ve zevkliydide. Baldurs için kısaca kendimi hazır hissettiğimde başlayacağım.

Diablo 4 çok kötü durumda şu an uzun süre oynamak istiyorsan Xbox Game Pass'e gelme ihtimali var. Baldur's Gate 3 hayatının tecrübesi iyi ki almışım diyeceğin. Kendine saygının artacağı ayrı kafadan bir oyun. Tavsiyem şu an Diablo 4 oynucağına poe oyna Diablo 4 ancak 3.sezonda düzelir bir tık. Ondada Baldur's Gate 3'ün verdi tecrübeye yaklaşamaz. Unutmamak lazım BG3 herkese hitap etmeyebilir Diablo 4'te farklı oyunlar sana kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…