Kanka o topa girmeye üşeniyorum oyunun parasıda dert değil 800TL'ye bedava gibi ama o oyun beni içine çekermi bu bu aşırı önemli
Ana hikaye güzel ilerliyor, daha bitirmedim. Yoldaşlarımızın hepsinin özel kendi hikayesi var. Yolda karşılaştığımız bazı insanların ek hikayesi oluşuyor onlardan da keyifliyim. Hikaye konusunda içinde şüphe kalmasın derim...
Yani kendini tekrar etme sıkıcı bir görev sistemiyle hiç karşılaşmadım. Savaş sistemi başta zor geldi, kesinlikle YouTube'tan savaş sistemini vs biraz öğrenmek lazım. Kendim keşfediyim derken zorlanırsın.
Ama ben anlatmak isterim, Sırayla atak yaptığınız bir sistem var. Her karakterin kendi birden fazla büyüsü veya saldırı şeması var.
- Mesela şu an saldırı sıra sende Sana bir
saldırı hakkı ve bir de
bonus hak veriyor. Sen 1 hit vuruşun
saldırı hakkını götürdü. 2'inci hit vuruşunu yapamıyorsun.
Bonus hakkını iksir içmek için kullanabilirsin. Veya Bazı büyülerin bu
bonus hakkı kullanıyor olabilir o büyüye basarsın.
Savaş sistemi aslında gayet keyifli. Düşmanları itip uçurumdan, evlerden veya oyun dışına sepetleyebilirsin. Ve bu itme gücün
bonus hakkı kullanıyor. Yani bir düşmana hem vurup, hem de itebilirsin. Çantan da ki balta ayakkabı vb şeyleri fırlatabilirsin. Su şişesi fırlatıp, oraya elektirip verip birden fazla kişiye hasar verebilirsin. Yağ şişesi atıp, düşmanların yere düşmesini sağlayabilirsin. Yağlı alana ateş oku atıp orayı yakabilirsin. Düşmanları dondurabilirsin. Vs... Daha çok bu tarz şeyler var.
Bu anlattıklarım daha az bile... Yani o kadar renkli bir savaş sistemi var aslında. Sadece sıra tabanlı olduğu için bir ön yargı mevcut. Popüler bir mekanik değil.