Baldur's Gate 3 vs Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition

charmelia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, tür hakkında bir bilgim yok. Baldur's Gate 3 çok ilgi çekici geliyor ancak fiyatı biraz pahalı geldi. Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition indirimde 4.5 dolara kadar düşüyor. İlk önce DOS2 oynayıp sonrasında Baldur's Gate oynamalı mıyım?
Bilgisayarım şuanlık yok o yüzden Baldur's Gate almak istemiyorum oynayamayacağım için.

Bence tavsiyem DOS2 oyna sonra BG3 oyna.
DOS2 de su ana kadar 500 saatim vardır, oynanır hala. BG3 alıp oynamak daha nasip olmadı. :D

DOS 2 daha iyi oynanışa sahip olduğunu düşünüyorum. Rol yapma olarak BG3. Şahsen genel olarak DOS2 daha iyi olduğunu düşünüyorum.

İkisi de efsanedir. DOS2'nin savaş sistemi ve evreni bence daha başarılı. Fakat BG3'ün sinematik sunumu DOS2'nin her artısını soru işaretine dönüştürüyor. Bütçeniz varsa BG3 tavsiye ederim. Fiyatı ne olursa olsun oynanacak oyunlardan birisi. DOS2 için de 4.5 dolar bedava.

İkisi de efsanedir? DOS2'nin savaş sistemi ve evreni bence daha başarılı. Fakat BG3'ün sinematik sunumu DOS2'nin her artısını soru işaretine dönüştürüyor. Bütçeniz varsa BG3 tavsiye ederim. Fiyatı ne olursa olsun oynanacak oyunlardan birisi. DOS2 için de 4.5 dolar bedava.

Hocam öğrenciyim biriktirerek alabiliyorum o yüzden yemek yemeyip biriktirmem lazım o kadar çok vermek istemedim bu yüzden. DOS2 ucuz zaten evet.

Bg3. ne zaman öleceğin belli değil aradan

Bg3. ne zaman öleceğin belli değil aradan çıkarman lazım.

Sorun olmaz o konuda 😅

İkisi de efsanedir? DOS2'nin savaş sistemi ve evreni bence daha başarılı. Fakat BG3'ün sinematik sunumu DOS2'nin her artısını soru işaretine dönüştürüyor. Bütçeniz varsa BG3 tavsiye ederim. Fiyatı ne olursa olsun oynanacak oyunlardan birisi. DOS2 için de 4.5 dolar bedava.

Hocam DOS2 4.5 değilmiş 7.79 oluyormuş yanlış hatırlıyormuşum. Hala alınır mı? Direkt Baldur's Gate 3 mü alsam yoksa.

Son düzenleme:
Hocam öğrenciyim biriktirerek alabiliyorum o yüzden yemek yemeyip biriktirmem lazım o kadar çok vermek istemedim bu yüzden. DOS2 ucuz zaten evet.

Sorun olmaz o konuda 😅

Hocam DOS2 4.5 değilmiş 7.79 oluyormuş yanlış hatırlıyormuşum. Hala alınır mı? Direkt Baldur's Gate 3 mü alsam yoksa.

Net alınır BG3 oynamadan önce deneyimlemeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı