Sürprizbozan Baldur's Gate 3 yeteneğe göre silah verme

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Oyunda Minthara adlı karakteri partime aldım ve yükseltirken ağır silah özelliği bastım çünkü elimde çok güzel bir balta vardı ama bu karakter çift elli silah kullanıyormuş, dezavantaj olarak sayılır mı?

Baldur's Gate 3 'te hiçbir zaman dezavantajlı kalmazsınız her zaman bir çözüm yolu bulunur. Ama ben Minthara' yı hiç sevmemiştim onunla çok farklı bir çizgide kalmıştık. Zümrüt Koru savaşında muhteşem bir zafer kazanmıştık ve ben Zlata Melekov büyülerim ve stratejimle Minthara ve ordusuna nefes aldırmamıştım.

Ne ilginç oyun benim düşmanım başka birinin oyununda dost olabiliyor. 🥰😍

Baldur's Gate 3 'te hiçbir zaman dezavantajlı kalmazsınız her zaman bir çözüm yolu bulunur. Ama ben Minthara' yı hiç sevmemiştim onunla çok farklı bir çizgide kalmıştık. Zümrüt Koru savaşında muhteşem bir zafer kazanmıştık ve ben Zlata Melekov büyülerim ve stratejimle Minthara ve ordusuna nefes aldırmamıştım.

bende oyunu aldım ama başlamaya korkuyorum şu an :D

Baldur's Gate 3'te hiçbir zaman dezavantajlı kalmazsınız her zaman bir çözüm yolu bulunur. Ama ben Minthara'yı hiç sevmemiştim onunla çok farklı bir çizgide kalmıştık. Zümrüt koru savaşında muhteşem bir zafer kazanmıştık ve ben zlata melekov büyülerim ve stratejimle minthara ve ordusuna nefes aldırmamıştım.

Sıkıntı şu ki ben de koruyu vatan savunur gibi savunmuştum fakat minthara içimden geçi benim belki bu türde oyun oynamadığım için olabilir oyunda ilerledikçe stratejiyi öğrendim.

Bende oyunu aldım ama başlamaya korkuyorum şu an :D

Hocam hiç durma gir başla oyunun başlarında ne oluyor ne bitiyor pek kavrayamadım ben pek tecrübem olmadığı için ama ilk 2 saatin ardından güzel bir roman gibi içine çekiyor oyun birkaç saat oynadığıma nakayım dedim 5 saat oynadığımı düşünürken bir bakmışım 30 saat olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı