Çözüldü Baldur's Gate 3 yeterli aksiyon yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

586539

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Baldur's Gate 3 başladım. Daha önce RPG ve sıra tabanlı oyun oynamadım. Dövüş esnasında skill atmaya çalışırken " Yeterli Aksyion Yok " hatası veriyor. Skill yerine düz vurmayı denediğimde de aynısı yazıyor ekranda. Toplam aksiyonumu nerden görebilirim? Ekranda çok şey var bulamadım. Aksiyon sayıma göre skill atarım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Baldur's Gate 3 başladım. Daha önce RPG ve sıra tabanlı oyun oynamadım. Dövüş esnasında skill atmaya çalışırken " yeterli aksyion yok " hatası veriyor. Skill yerine düz vurmayı denediğimde de aynısı yazıyor ekranda. Toplam aksiyonumu nereden görebilirim? Ekranda çok şey var bulamadım. Aksiyon sayıma göre skill atarım artık.

Hata değil o hareket ediyorsun ya savaş sırasında o ettiğin hareket aksiyonunu yiyor vurmadan raundu bitirmiş oluyorsun.

Merhaba arkadaşlar. Baldur's Gate 3 başladım. Daha önce RPG ve sıra tabanlı oyun oynamadım. Dövüş esnasında skill atmaya çalışırken " yeterli aksyion yok " hatası veriyor. Skill yerine düz vurmayı denediğimde de aynısı yazıyor ekranda. Toplam aksiyonumu nereden görebilirim? Ekranda çok şey var bulamadım. Aksiyon sayıma göre skill atarım artık.

Şu turu sonlandır yazan yerde mavi halka aksiyonun hareket edip hamle yaptığında azalıyor iyi oyunlar.

Hata değil o hareket ediyorsun ya savaş sırasında o ettiğin hareket aksiyonunu yiyor vurmadan raundu bitirmiş oluyorsun.

Şu turu sonlandır yazan yerde mavi halka aksiyonun hareket edip hamle yaptığında azalıyor iyi oyunlar.

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-22_142242991.png
    resim_2023-08-22_142242991.png
    333,8 KB · Görüntüleme: 98
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı