Çözüldü Baldur's Gate 3 yeterli aksiyon yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

586539

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Baldur's Gate 3 başladım. Daha önce RPG ve sıra tabanlı oyun oynamadım. Dövüş esnasında skill atmaya çalışırken " Yeterli Aksyion Yok " hatası veriyor. Skill yerine düz vurmayı denediğimde de aynısı yazıyor ekranda. Toplam aksiyonumu nerden görebilirim? Ekranda çok şey var bulamadım. Aksiyon sayıma göre skill atarım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hata değil o hareket ediyorsun ya savaş sırasında o ettiğin hareket aksiyonunu yiyor vurmadan raundu bitirmiş oluyorsun.

Şu turu sonlandır yazan yerde mavi halka aksiyonun hareket edip hamle yaptığında azalıyor iyi oyunlar.

Hata değil o hareket ediyorsun ya savaş sırasında o ettiğin hareket aksiyonunu yiyor vurmadan raundu bitirmiş oluyorsun.

Şu turu sonlandır yazan yerde mavi halka aksiyonun hareket edip hamle yaptığında azalıyor iyi oyunlar.

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-22_142242991.png
    333,8 KB · Görüntüleme: 98
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…