- Makaleler
- 3
Yeni başladım daha 1 saat oldu genel olarak bir tavsiyesi olan var mı?
Yan görevleri kesinlikle yapın.
Aha geldi en sevdiğim oyunun konusu. Hocam kesinlikle takımınızda bir tane Rogue ve bir tane takımına heal atabilecek ( main healer) bulunsun. Karakter ve takım Build'leri için bol bol video izlemenizi öneririm. Onun haricinde zaten oyun keşfetmenizi ve save SCUM yapmadan verdiğiniz kararların sonucunu çekmenizi talep ediyor.
Bir bölgede takılıyorsanız eğer, Save'ye geri dönüp farklı lokasyonlara gidip level kastıktan sonra o bölgeye geri dönebilirsiniz.
Alışırsın yavaştan. Haritada gözüküyor görevlerin hepsi ve karakterlerin hepsi ile konuşmaya özen göster, farklı yan görevler edinebilirsin.Harita da gözükmüyor değil mi kendimiz buluyoruz.
Bir de hareket etmeye şu n alışamaadım alışır mıyım yoksa bir ayarmı yapayım.
Eğer oyunun orjinal ise kesinlikle kıyafet modu atmanı öneririm. Oyun içerisindeki kostümler (zırhlar değil) çok sönük duruyor.Yeni başladım daha 1 saat oldu genel olarak bir tavsiyesi olan var mı?
Bi yerde çok takılmadığın, bi bossta 10larca kez sürece hiçbir yerden hiçbir şeye bakma. Ve yavaş sindirerek oyna oyunu.Yeni başladım daha 1 saat oldu genel olarak bir tavsiyesi olan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.