Çözüldü Baldur's Gate 3'te görev kalmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ALPHARD

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
1761755624532.png

Arkadaşlar şu an gidebildiğim 2 görev var onlarda ana görevler ama levelim çok az. Yan görev vesaire nasıl bulurum ya da nasıl level kasarım?

Oyuna başlayalı 1 hafta oldu çok bilmiyorum oyunu ilk defa bu türde oyun oynuyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
aga ben karındeşeni öldürdüm ve goblin kampını temizledim. Sonra uzun bir merdivenden aşağıya indim orayımı kastediyorsun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet orası. O mekanda yapılacak şeyler var onları hallet. Sonra Zalimocak adlı mekana gidiyorsun orada da yapılacak şeyler var. Onları yaptıktan sonra teknelerin olduğu yerde sağda asansör var oradan Act 2'ye geç.
Bu oyunda level kasma mantığı yok hocam. Lathander yan görevini yapmanı öneririm efsanevi bir silah alıyorsun.

Şuan bulunduğun aşamada Act 1'in büyük bir kısmını atladığın kısımdasın. Dağ geçidi yolundan giderken karanlıkaltı bölgesini kaçırmışsın. Mümkünse dağ geçidinden geçtiğin anın hemen öncesine save'i geri al ve tekrar Act 1 bölgesine geç. Sonrasında tekrar goblin kampına girip Rahibe Karındeşen'in odasına gitmen gerekiyor. Odanın arkasında bir geçiş olacak. Puzzle'ı çözmeli ya da butonu bulabilirsen basmalısın. Ardından arka kapı açılacak ve seni Act 1'in devamı olan Karanlıkaltı bölgesine götürecek. Orada ekstra görevler mevcut.

Son düzenleme:
Bu oyunda level kasma mantığı yok hocam. Lathander yan görevini yapmanı öneririm efsanevi bir silah alıyorsun.

Şuan bulunduğun aşamada oyunun büyük bir kısmını atladığın kısımdasın. Dağ geçidi yolundan giderken karanlıkaltı bölgesini kaçırmışsın. Mümkünse dağ geçidinden geçtiğin anın hemen öncesine save'i geri al ve tekrar Act 1 bölgesine geç. Sonrasında tekrar goblin kampına girip Rahibe Karındeşen'in odasına gitmen gerekiyor. Odanın arkasında bir geçiş olacak. Puzzle'ı çözmeli ya da butonu bulabilirsen basmalısın. Ardından arka kapı açılacak ve seni Act 1'in devamı olan Karanlıkaltı bölgesine götürecek. Orada ekstra görevler mevcut.
aga ben karındeşeni öldürdüm ve goblin kampını temizledim. Sonra uzun bir merdivenden aşağıya indim orayımı kastediyorsun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet orası. O mekanda yapılacak şeyler var onları hallet. Sonra Zalimocak adlı mekana gidiyorsun orada da yapılacak şeyler var. Onları yaptıktan sonra teknelerin olduğu yerde sağda asansör var oradan Act 2'ye geç.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı