Baldur's Gate 3'ü beğenemedim

@Volkankerem Baldur geçidi dediğin Act 3 değil mi? Bana soruyorsun da ben oynayalı 1 sene oldu, hatırlamıyorum. Sen de sevmedim diye diye oyunu bitirdin :D.
Başta sevmiyordum değil de oyun beni kanser ediyordu bazı yerlerde takılıp duruyordum. Oyun açık dünya olduğu için bir şeyleri hemen bulamıyorsun. İlk haritada takıldım, haritanın belli bir bölümünü keşfedememiştim. Yerimde sayıyorum gibi hissettim. Bir de oyun az save alıyor ilk haritada çok vakit kaybettim o yüzden. 2. Harita giytyanki yuvası olanda bir kapıyı açmak için bir deliğe bir taş sokmamız gerekiyor ben taşa tıklıyorum bir şey olmuyor meğer yapman gereken karakterin envaterinden sürükleyip götürmekmiş oraya. Burada da bir 4 saat kaybettim haritayı baştan geziyorum napayım diye. 3 harita hayalet diyarına geçtim orayı beğendim orada çok takılmadım. Ondan sonra sharın tapınağına geldim oyunun berbat bulmacalarını nasıl geçerim diye iternetten arattım. Burada beni balthazar baya kanser etti çünkü adam 30 tane iskelet spamlıyor birde ölünce o iskeletler gitmiyor. Ben de save geri aldım balthazarı ofisinde öldürdüm. Ondan sonra kulelere gittim beni burda kanser eden şey ön kapı çok iyi korunuyor geçermiyordum. Arkalara gittim giderken de bir sürü sorun yaşadım. Haritayı baştan gezdim(teleportlarla) vesaire sonra 5 karakterim vardı bir dalın üzerinden atlıyor öbürleri atlamıyor buga giriyorlar yani kısaca. Sonra bir problem olmadı generali öldürdüm sonraki gelen bossla birlikte. Baldur geçitinde biraz takıldım köprü kapalı da ben sonradan karsı tarafa uçabileceğimin farkına vardım. Şuan kanalizasyonun hepsini keşfettim. Üst taraflardayım.

@Volkankerem Baldur geçidi dediğin Act 3 değil mi? Bana soruyorsun da ben oynayalı 1 sene oldu, hatırlamıyorum. Sen de sevmedim diye diye oyunu bitirdin :D.
Sana bir şey danışmak istiyorum. Ben kimseyle romantik bir an yaşayamadım şuana kadar. Astorianı reddettim çünkü karakterim erkek, qityanki kızı reddettim çünkü ateşli değil. Kampımda yarı tanrı bir kız, yarı elf bir kız daha var ama bunlar yaşlılar. Gölgeyürek en iyi ihtimal gibi geliyor. Shar tapınağında onun yararına çok karar verdim ona rağmen hala arada bir şey olmadı romantizme dair. Ne zaman romantik bir şeyler yapabilirim daha arada oyunun diyaloglarında alay ediyorlar benle romantik hiç mi bir şeyin yok mu diye. Oyun dürtüyor yani.

Birde ben karlach ve drow kızı bulamadım. Hala 11 level karakterlerim şuan.

Son düzenleme:
Gölgeyürek en iyi ihtimal gibi geliyor.
Shadowheart romantizmi için rehber bakman gerekebilir, onunki diğerleri kadar kolay olmayabilir.
Karlach ve drow kızı
Karlach, Act 1'de böyle nehir kenarı gibi bir yerde diye hatırlıyorum. Birinden aldığın görevle gidip buluyordun onu.

Drow kız dediğin Minthara ise onu doğal yollardan almıyorsun zaten ekibe. Onu öldürmüş bile olabilirsin.

Shadowheart romantizmi için rehber bakman gerekebilir, onunki diğerleri kadar kolay olmayabilir.

Karlach, Act 1'de böyle nehir kenarı gibi bir yerde diye hatırlıyorum. Birinden aldığın görevle gidip buluyordun onu.

Drow kız dediğin Minthara ise onu doğal yollardan almıyorsun zaten ekibe. Onu öldürmüş bile olabilirsin.
Kızın ailesini kurtardım. Tapınakta kendi seçimini yapmasına izin verdim hala romantik bir şeyler yaşanmıyor.

Bitirdim oyunu.

Son düzenleme:
@Volkankerem artık hepimizden iyi biliyorsun dostum. Bir BG 3 ustasına biz bir şey öğretemeyiz. Hiç rehber okuyup izlemeden mi bitirdin oyunu?
Bazı yerlerde bakmak zorunda kaldım. Gith yuvasında kumandanın odasındaki kapı açma olayını ben yapamamıştım ama bu benim suçum değil gibi. Sharın tapınağındaki 2 puzzle a bakmıştım. Balthazarın nerde olduğuna bakmıştım. Cehenneme gidişte pentagram puzzleına baktım. Onun dışında kendim yaptım.

Bazı yerlerde bakmak zorunda kaldım. Gith yuvasında kumandanın odasındaki kapı açma olayını ben yapamamıştım ama bu benim suçum değil gibi. Sharın tapınağındaki 2 puzzle a bakmıştım. Balthazarın nerde olduğuna bakmıştım. Cehenneme gidişte pentagram puzzleına baktım. Onun dışında kendim yaptım.
Cehenneme gidişte odanın açılması için bir puzzle daha var ona da baktım.

@Volkankerem artık hepimizden iyi biliyorsun dostum. Bir BG 3 ustasına biz bir şey öğretemeyiz. Hiç rehber okuyup izlemeden mi bitirdin oyunu?
Act 1 bitti.

Act 1 bitti.
Son güncelleme act 2 bitti. Ben ilk oynayışımda atlamışım underwooda ve iron forge gitmemiştim. Act 2 de oynamadığım 1 günlük bölüm varmış inanılmaz. Act3 geçtiğimde oyunu bıraktım çünkü tempo çok düşüyor. O yüzden sildim oyunu.

Act 1 bitti.

Son güncelleme act 2 bitti. Ben ilk oynayışımda atlamışım underwooda ve iron forge gitmemiştim. Act 2 de oynamadığım 1 günlük bölüm varmış inanılmaz. Act3 geçtiğimde oyunu bıraktım çünkü tempo çok düşüyor. O yüzden sildim oyunu.
2 kez bitirdim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı