Küçük ekranda yazıları okuması ve kontrolleri bayağı zor oluyor. Bunları dert etmezsen eski de olsa telefonda oynanabilecek en iyi oyunlardandır.
Okuması o kadar da sıkıntılı değil de özellikle kontrolleri başta zor gelecektir. Bir müddet sonra alışabilirsin belki.Yani eski olması çok umurumda değil ama yani hiç okunmayacak kadar küçük olması ve kontroller çok kötü olması kötü olur. Okadar kötü mü?
Zor olması sıkıntı değil buglı olmasın veya mobilde ki total war oyunlarından örnek vericem oyun küçük ekranda tuşlara bastırtmıyor yani bu zorun ötesinde oynanmıyor direk. Bu oyunda onun gibiyse almam başka oyunlar da önerilirse sevinirim.Okuması o kadar da sıkıntılı değil de özellikle kontrolleri başta zor gelecektir. Bir müddet sonra alışabilirsin belki.
Açıkçası ben eskiden denediğimde dediğin sorunu yaşamıştım. Basması zor oluyor, bazen de algılamıyordu. Bu sebeple başka oyunlara da bakabilirsin. Para verip oynayacağın oyunu rahatça oynayabilmen lazım sonuçta.Zor olması sıkıntı değil buglı olmasın veya mobilde ki total war oyunlarından örnek vericem oyun küçük ekranda tuşlara bastırtmıyor yani bu zorun ötesinde oynanmıyor direk. Bu oyunda onun gibiyse almam başka oyunlar da önerilirse sevinirim.
Teşekkür ederim. Başka oyun önerisi olanlar söyleyebilirse sevinirim.Açıkçası ben eskiden denediğimde dediğin sorunu yaşamıştım. Basması zor oluyor, bazen de algılamıyordu. Bu sebeple başka oyunlara da bakabilirsin. Para verip oynayacağın oyunu rahatça oynayabilmen lazım sonuçta.
Türkçe olan oyunları hangileri acaba bende almayı düşünüyorumTelefonum 6.3 inch Baldur's Gate Türkçe olmuş bu yüzden oynayayım dedim ama PC'de çok pahalı zaten köye gideceğiz orada oynarım dedim. Sizce alınır mı? Veya farklı bir oyun öneriniz var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.