PeeWee Hectopat Katılım 5 Ekim 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #1 Merhaba. OpenCore: macOS Monterey 12.3 Intel & AMD Kurulum İmajı konusundaki dosyayı indirip balenaEtcher ile 16GB USB belleğime yazdırdım. İşlem bittikten sonra USB bellek açılmamaya başladı. Aldığım hata: Çok fazla bilgim yok o yüzden nasıl çözeceğimi ya da neden bunu aldığımı bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
Merhaba. OpenCore: macOS Monterey 12.3 Intel & AMD Kurulum İmajı konusundaki dosyayı indirip balenaEtcher ile 16GB USB belleğime yazdırdım. İşlem bittikten sonra USB bellek açılmamaya başladı. Aldığım hata: Çok fazla bilgim yok o yüzden nasıl çözeceğimi ya da neden bunu aldığımı bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 16 Haziran 2022 #2 MacOS kurulumu hakkında bir bilgim yok ama üzerinde işletim sistemi kurulmuş USB'nin Windows tarafından görülmemesi normal. Artı 0 Eksi
MacOS kurulumu hakkında bir bilgim yok ama üzerinde işletim sistemi kurulmuş USB'nin Windows tarafından görülmemesi normal.
KS KS PeeWee Hectopat Katılım 5 Ekim 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 VIN dedi: MacOS kurulumu hakkında bir bilgim yok ama üzerinde işletim sistemi kurulmuş USB'nin Windows tarafından görülmemesi normal. Genişletmek için tıkla... Ama videoda Recep abinin yaptığı gibi açıp içerisini düzenlemem gerekiyor. Artı 0 Eksi
VIN dedi: MacOS kurulumu hakkında bir bilgim yok ama üzerinde işletim sistemi kurulmuş USB'nin Windows tarafından görülmemesi normal. Genişletmek için tıkla... Ama videoda Recep abinin yaptığı gibi açıp içerisini düzenlemem gerekiyor.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #4 Rufus ile FreeDOS yazdır. Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 16 Haziran 2022 #5 Dosya sistemini Windows desteklemediginden, en kotu disk yonetiminden USB'deki bolumleri silip yeni FAT32 birimi olusturursun... Artı 0 Eksi
Dosya sistemini Windows desteklemediginden, en kotu disk yonetiminden USB'deki bolumleri silip yeni FAT32 birimi olusturursun...
KS KS PeeWee Hectopat Katılım 5 Ekim 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #6 14kero dedi: Rufus ile FreeDOS yazdır. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ilk mesajda yanlış belirtmişim. Yazdırma işlemi bitti, benim içerisindeki bi klasörü değiştirip kullanmaya ihtiyacım var bu yüzden açmam gerek. Artı 0 Eksi
14kero dedi: Rufus ile FreeDOS yazdır. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ilk mesajda yanlış belirtmişim. Yazdırma işlemi bitti, benim içerisindeki bi klasörü değiştirip kullanmaya ihtiyacım var bu yüzden açmam gerek.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 16 Haziran 2022 #7 PeeWee dedi: Ama videoda Recep abinin yaptığı gibi açıp içerisini düzenlemem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Belki biçimlendirme konusunda sorun yaşamış belki bozulmuş da olabilir. VIN dedi: MacOS kurulumu hakkında bir bilgim yok ama üzerinde işletim sistemi kurulmuş USB'nin Windows tarafından görülmemesi normal. Genişletmek için tıkla... Hayır işletim sistemi yazdırılmış flaşı bilgisayar görür. Artı 0 Eksi
PeeWee dedi: Ama videoda Recep abinin yaptığı gibi açıp içerisini düzenlemem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Belki biçimlendirme konusunda sorun yaşamış belki bozulmuş da olabilir. VIN dedi: MacOS kurulumu hakkında bir bilgim yok ama üzerinde işletim sistemi kurulmuş USB'nin Windows tarafından görülmemesi normal. Genişletmek için tıkla... Hayır işletim sistemi yazdırılmış flaşı bilgisayar görür.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 16 Haziran 2022 #8 222744 dedi: Hayır işletim sistemi yazdırılmış flaşı bilgisayar görür. Genişletmek için tıkla... "DD image" modunda yazılmış ise Windows göremeyebiliyor. Artı 0 Eksi
222744 dedi: Hayır işletim sistemi yazdırılmış flaşı bilgisayar görür. Genişletmek için tıkla... "DD image" modunda yazılmış ise Windows göremeyebiliyor.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 16 Haziran 2022 #9 DD modu için dediysen evet haklısın. Ben ne olursa olsun göremez olarak anladım. Artı 0 Eksi