Balık bakmaya nasıl başlanmalı?

Facebook'ta muhabbet kuşu satanlar var. Evinizin yakınlarında bulabilirsiniz belki. Yerliler daha çabuk alışıyor ama çok sıska. Çek'ler güzeldir. İlla balık alacaksanız alın. Bu arada Japon balığı ile uyumlu yaşıyorlar mı bilmiyorum ama cüce vatoz da alabilirsiniz. Camdaki pislikler ile besleniyor Ben bir ara Sarı prenses beslemiştim kolaydı sadece yem atarken elimi kaptıydı. Beta balığı beslemedim ama güzele benziyor.

Anladım teşekkürler bir bakayım Facebook'a.

Ben önermem açıkçası hocam. Eğer çok düşkün değilseniz akvaryum yapmaya bence hiç girmeyin. Sıkılma olayı yaşayabilirsiniz. Kedi kuş gibi evcil hayvanlar almak daha mantıklı. Tabii balığın da ses yapmaması aynı şekile etrafa tüy vs dökmemesi gibi avantajları var. Bu biraz size kalmış bir şey. Onun dışında Japon balığı eskiden genelde alırdım. Ancak Japon balıkları dışında diğer balık türleri daha çok dikkatimi çekmiştir.

Sıkılmam diye düşünüyorum hocam,ben sıkılsam da evde bakacak fazladan insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…