Balık bakmaya nasıl başlanmalı?

Evet hocam. Akvaryum temizleme suyunu değiştirme falan uğraştırıcı iş.

Ondan bahsediyorum zaten hocam
Pardon hocam ben yanlış anlam vermişim cümlenize.

Bu arada neredeyse herkesin muhabbet kuşu önerdiğini fark ettim. Olmazsa Elazığ'a gidip oradan alacağım kuşu balıktan vazgeçersem. Ses falan çıkarmaz değil mi arabada? Toplu taşımayla gidip geleceğim insanların çok başını şişirmeyeyim.

Öncelikle selam Balık eğer izlemesini seviyorsan alabilirsin. gene senin tavsiyen ama bence kedi ya da kuş alabilirsin. Balık alırsan akvaryum alabilirsin küçük çaplı. İçine kum ve dekor koyabilirsin. Yemeği ucuz mal olmasın ama.

Düzenleme: akvaryum suyunu sık sık temizlemende gerek. Oscpad söylemiş zaten.

Genelde küçük kutularda verirler. Kutuda birkaç delik olur nefes alması için. Kafesle almadığınız sürece sıkıntı yok. Kutuda 2-3 cik sesi çıkarır sonra susar öldü sanarsınız. Bazen gerçekten ölebilir ama zor ihtimal.

Anladım hocam teşekkürler.

Bende perşembe günü gideceğim. Kanal tedavisi zora benziyor
Kanal tedavisi ve dolgu beni bitirecek zaten. Bir bitseler de kurtulsam 6 aydır gidiyorum hâlâ bitmedi. Bir şey hissetmiyorsun ama 40 dk falan ağzını açmak ve sonrasında bir türlü gitmeyen uyuşukluk sıkıyor. Gerçi benimki de dert değil ama.

Sen nasılsın bu arada,dişinde çok sıkıntı yoktur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…