Balık yan durmaya başladı

Lucky7

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Bugün saat 3 civarı yem atarken fark ettim, akvaryumda yan yatmaya başlamış. Soluyordu ama yan yatıp duruyordu. Oksijen aletini çalıştırdım ama yine aynı. Sadece aralıklarla afallıyarak yüzmeye çalşıyor, kordineli değil. Ne yapacağımı şaşırdım, yardım edin. @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün saat 3 civarı yem atarken fark ettim, akvaryumda yan yatmaya başlamış. Soluyordu ama yan yatıp duruyordu. Oksijen aletini çalıştırdım ama yine aynı. Sadece aralıklarla afallıyarak yüzmeye çalşıyor, kordineli değil. Ne yapacağımı şaşırdım, yardım edin. @Silinen üye
Benimde çok balığım öldü böyle. 2 günde bir suyunu değiştiriyor, ekleme yapıyorum. Artık ölmüyorlar.

Hava Kesesi Patlayan balıkların ağzını açıp 2-3 kere üfleyince düzeliyorlardı. Yanlış hatırlıyor olabilirim.

Not: Beş-On dakika YouTube'da gezinmem sonucu anlattığım olayın videolu halini buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Balık kabız olmuş bununla birlikte de hava kesesinde problem olabilir. Balığa yarın bezelye haşlayıp verin her balığa 1 tane olacak şekilde dış kabuğunu soyun. Şanslıysanız yaşayacaktır. 2-3 gün boyunca bezelyeye devam edin bu süreç içerisinde yem vermeyin.

Moral motivasyonlarınız için sağ olun az dik durmaya başladı.

Balık kabız olmuş bununla birlikte de hava kesesinde problem olabilir. Balığa yarın bezelye haşlayıp verin her balığa 1 tane olacak şekilde dış kabuğunu soyun. Şanslıysanız yaşayacaktır. 2-3 gün boyunca bezelyeye devam edin bu süreç içerisinde yem vermeyin.

Hocam sadece birinde var problem bezelye yarın evde bulursam deneyeceğim.

Moral motivasyonlarınız için sağ olun az dik durmaya başladı.

Hocam sadece birinde var problem bezelye yarın evde bulursam deneyeceğim.
Bezelye yoksa ıspanakta olur. Mutlaka yapmanız gerekiyor ciddi bir problem. Ayrıca balık düzelirse rutin olarak haftada 1 kere bezelye vermeniz iyi olur.

Yani olabilir. Büyük tane yemlerden 2 balıklardı. 6 tane attım bölerek.
Her balığa 1 tane atmanız yeterli olur. Yemin ve balığın fotoğrafını çekip atabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı