Balıklar Suyun üzerinde yüzüyor

Ark70

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2022
Mesajlar
80
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Notebook Abra A5 v21.3 Laptop
16 GB Ram
12th Gen İ7 12700H
RTX 2050 4Gb
1TB M2 SSD
Win 11 Pro
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2 gün önce Japon balığı aldım yemlerini ve suyunu yeni değiştirdim ama hep böyle yüzüyorlar ben gelince tekrar aşağıya iniyorlar neden böyle yüzüyorlar? Suyunu değiştirmeden ve yem vermeden önce de böyle yüzüyorlar.

20231223_180804.jpg

20231223_181900.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi akvaryum boyutu cart curt diyerek vaktini hiç almak istemem ama balıklarına akvaryumundaki hava yetersiz geliyor akvaryuma hava filtresi alman lazım hava almaya çalışıyorlar aslında akvaryumun tek balık için ideal olduğu için 1 hafta değiştirmesende sorun olmazdı ama 1 kişilik akvaryuma 3 balık koyulunca su değişimini 3 günde 1 yapmalısın.
 
Yok akvaryum küçük zaten hiçbir şey yok. 20231223_182844.jpg

Şimdi akvaryum boyutu cart curt diyerek vaktini hiç almak istemem ama balıklarına akvaryumundaki hava yetersiz geliyor akvaryuma hava filtresi alman lazım hava almaya çalışıyorlar aslında akvaryumun tek balık için ideal olduğu için 1 hafta değiştirmesende sorun olmazdı ama 1 kişilik akvaryuma 3 balık koyulunca su değişimini 3 günde 1 yapmalısın.

Tamam küçük su motoru falan bulursam yapayım teşekkür ederim.
 
Balıklar yem yemek dışında genellikle akvaryumda amonyak patlamasından kaynaklanır. Yani suyun pis olması 1. Neden. Suyun %25 kadarı dışında hepsini boşalt biraz su kaynat ve soğuk suya ekleyerek ılık su yap sonra akvaryumun içine bir poşet koyarak suyu poşete dök yoksa dipteki kum dağılır ve pislikler geri çıkar. Arkadaki posteri kaldır renkli taşları çıkar. Motor göremedim fotoğraflarda motor alman lazım yoksa suda oksijen sıkıntısı oluşur. Plastik eşyaları kaldır bir Japon minimum 50L 'de beslenir senin akvaryumun görünürde 20L en azından yer açılmış olur. Silis kum al iyice yıka ve akvaryumun dibine dök balıkların için çok sağlıklı olur eski kum bayaa kötü durumda görünürde
 
Balıklar yem yemek dışında genellikle akvaryumda amonyak patlamasından kaynaklanır. Yani suyun pis olması 1. neden. Suyun %25 kadarı dışında hepsini boşalt biraz su kaynat ve soğuk suya ekleyerek ılık su yap sonra akvaryumun içine bir poşet koyarak suyu poşete dök yoksa dipteki kum dağılır ve pislikler geri çıkar. Arkadaki posteri kaldır renkli taşları çıkar. Motor göremedim fotoğraflarda motor alman lazım yoksa suda oksijen sıkıntısı oluşur. Plastik eşyaları kaldır bir Japon minimum 50L'de beslenir senin akvaryumun görünürde 20l en azından yer açılmış olur. Silis kum al iyice yıka ve akvaryumun dibine dök balıkların için çok sağlıklı olur eski kum bayağı kötü durumda görünürde.

Ustam bayağı uzmansın sanıırm ya bu konuda
Bende büyük bir akvaryum sistemi kurmak istiyorumda balık cinsi olarak ne alabilirim?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı