Balkona güvercin dadandı

Daha fazla  
Son 3 4 gündür balkona böyle hırpalanmış, tüyleri yıpranmış bir güvercin takılıp durdu. İlk başta biraz su verdik gider diye düşündük daha kötü oldu. Tam 3 kez balkondan içeri girdi. Ev halkı haliyle korkuyor, balkon kapısını açamıyoruz. Dışarı çıkarmak için haliyle uzun tahtalarla çıkartmaya çalışıyoruz ancak hayvan hiç tırsmıyor. Bir kere kafasına artık yeter dedim terlik fırlattım tık yok hayvanda. Ben bunu nasıl men ederim balkondan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 3 4 gündür balkona böyle hırpalanmış, tüyleri yıpranmış bir güvercin takılıp durdu. İlk başta biraz su verdik gider diye düşündük daha kötü oldu. Tam 3 kez balkondan içeri girdi. Ev halkı haliyle korkuyor, balkon kapısını açamıyoruz. Dışarı çıkarmak için haliyle uzun tahtalarla çıkartmaya çalışıyoruz ancak hayvan hiç tırsmıyor. Bir kere kafasına artık yeter dedim terlik fırlattım tık yok hayvanda. Ben bunu nasıl men ederim balkondan?
Oraya yumurtladıysa normal ilaç alın sizi rahatsız ediyor ise

Muhtemelen ev yapacak çocuklarını doğurmak için. Eğer biz bakamayız diyorsanız elbet bir yere dal falan atmıştır. Onları aşağıya atın. Eğer tekrar dadanırsa Balkon'da açılıp kapanabilense camları kapatın. Bizde de bir tane kuş geliyordu yuva yapacağını anladık kovuyoruz yine geliyor. Daha sonra anladı sanırım gelmiyor 1 aydır.

Yumurtladığını sanmıyorum ki. Rahatsız ediyor sadece. Yani hayvanı öldürmek istemiyorum da bugün annem yemek yaparken gizli gizli girmiş mutfağı kafasına uçmuş.
Ev yapıyordur bizimde öyle bir arkadaş var şuan hemen ilaç sıkın evi biit pire basıyor uyuz olmuştuk.

Yumurtladığını sanmıyorum ki. Rahatsız ediyor sadece. Yani hayvanı öldürmek istemiyorum da bugün annem yemek yaparken gizli gizli girmiş mutfağı kafasına uçmuş.

Dal falan varsa muhtemelen yumurta bırakacak o yüzden geliyor olabilir. Sık sık keyfine göre geleceğini düşünmüyorum. Elbet bir şey yapacaktır amacı vardır ki geliyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı