Balkonda durmak için neden

Makaleler
1
Yer
Tomağın Kahve
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Balkonda dikelip sokakta yaşananları izlemek istiyorum ve bunun için de bir neden arıyorum.

Misal olarak nedenim 'sigara' diyelim. Sokakta bir kavga çıktı, ben de sesleri duyar duymaz bir sigara yakıp balkona çıktım ve olayı bön bön izliyorum.
Kavga eden insanlardan biri dönüp: "Ne bakıyorsun ulan!" diyecek olursa, bahanem hazır olacak: "Sigara içiyorum kardeşim, yasak mı?!".

Ama sorun şu ki ben sigara içmiyorum. Bundan ötürü bana başka bir neden lazım. Bana bir neden önerebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Balkonda dikelip sokakta yaşananları izlemek istiyorum ve bunun için de bir neden arıyorum.

Misal olarak nedenim 'sigara' diyelim. Sokakta bir kavga çıktı, ben de sesleri duyar duymaz bir sigara yakıp balkona çıktım ve olayı bön bön izliyorum.
Kavga eden insanlardan biri dönüp: "ne bakıyorsun ulan!" diyecek olursa, bahanem hazır olacak: "sigara içiyorum kardeşim, yasak mı?".

Ama sorun şu ki ben sigara içmiyorum. Bundan ötürü bana başka bir neden lazım. Bana bir neden önerebilir misiniz?

En mantıklısı sigaraya başlaman olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı