Balkondan aşağı düşen kedi çok fazla uyuyor

UmursamayanAdam

Hectopat
Kedimi dün nöbetçi veterinere götürdük iç kanama yok. Kedi sadece şok geçirmiş ondan hareketsiz dedi veteriner. İğne vurdu kedi kendine geldi yürüyor falan ama çok uyuyor onu da ilaçlara bağlıyorum 2 tane iğne vurmuş veteriner. Ancak sabah gözlerinde akıntı oldu ve önüne peynir koyduğumda normalde peynire saldıran hayvan peyniri diliyle yoklayarak bulmaya çalıştı. Acaba görmüyor mu kedi diye düşünmeye başladım. Acaba travmadan falan mı kaynaklı yoksa kör mü oldu? Yarın tekrar götüreceğim veterinere.

Çok üzüldüm, inşallah ilaçlar uyutuyordur geçmiş olsun.

İlaçlar biraz sersemletmiş olabilir yavrucagi. Umarım onemli bir şey olmamıştır. Veteriner işinin ehliyse kanama olsa bilirdi diye düşünüyorum. Sinir sisteminde kısa surelik bir şok olmuş olabilir. Umarım hemen iyilesir
Evde ki mutfakda mermer çıkıntısı var onun üstünden falan geçiyor ayağımı koydum zıplayarak geçti bilmiyorum artık.

İlaçlar biraz sersemletmiş olabilir yavrucagi. Umarım onemli bir şey olmamıştır. Veteriner işinin ehliyse kanama olsa bilirdi diye düşünüyorum. Sinir sisteminde kısa surelik bir şok olmuş olabilir. Umarım hemen iyilesir
Valla gidebildiğimiz en yakın nöbetçi veterine gittik. Röntgen mi bir şey çekti iç kanama kırık yok dedi kedi koşuyor falan tek sorun fazla uyuyor ve görmüyor gibi. Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı