Ballantine's Finest ağır bir viski mi?

Olur, her viski acı zaten Bell's, Chivas alın yanarsınız. İçinde baharat ve baharat veren birleşenler bulunduğu için acı.(ek olarak alkol oranı yüksek olduğu için acılık var) İçim konusunda yorum yapamam fakat %24(375ML'sinde) alkol oranı mevcut. İçtiğiniz birayı %5 oranında var sayıyorsam, tek bir bira bana yeter diyorsanız bünyeyi zorlayabilir. Veyahut ilk viski içişiniz ise yine sıkıntı yaşayabilirsiniz. Büyük ihtimal içerken acı gelebilir. Sek içmeyin, buz atın ve için. Kokteyl yapmanızı tavsiye etmem, kokteyl viskilerin tadını bozuyor. Ağzımı gidip monster, lipton ile iki kere bozdum. Siz içer iseniz buzlu sek bir şekilde için.

Son düzenleme:
Olur, her viski acı zaten Bell's, Chivas alın yanarsınız. İçinde baharat ve baharat veren birleşenler bulunduğu için acı.(ek olarak alkol oranı yüksek olduğu için acılık var) İçim konusunda yorum yapamam fakat %24 alkol oranı mevcut. İçtiğiniz birayı %5 oranında var sayıyorsam, tek bir bira bana yeter diyorsanız bünyeyi zorlayabilir. Veyahut ilk viski içişiniz ise yine sıkıntı yaşayabilirsiniz. Büyük ihtimal içerken acı gelebilir. Sek içmeyin, buz atın ve için. Kokteyl yapmanızı tavsiye etmem, kokteyl viskilerin tadını bozuyor. Ağzımı gidip monster, lipton ile iki kere bozdum. Siz içer iseniz buzlu sek bir şekilde için.
Hocam yüzde 40 civarında değil mi alkol oranı viskinin?

Ballantine's nispeten diğer rakiplerine göre yumuşak içimlidir. Ama tabi ucuz blended viskilerin hepsinde olduğu gibi, yıllanmamış olduğundan ham alkol tadını alırsın. Tabi ki ilk defa içeceksen tatlarını ve kalitelerini ayırt edemeyeceğin için pahalı bir single malt viskisi almana da gerek yok. O yüzden ilk tecrübelerde Ballantine's alınabilir. Tabi çok fazla da tat bekleme. Alacağın maksimum tat etil alkol tadı bu tarz ucuz viskilerde.

Ballantine's nispeten diğer rakiplerine göre yumuşak içimlidir. Ama tabii ucuz blended viskilerin hepsinde olduğu gibi, yıllanmamış olduğundan ham alkol tadını alırsın. Tabii ki ilk defa içeceksen tatlarını ve kalitelerini ayırt edemeyeceğin için pahalı bir Single malt viskisi almana da gerek yok. O yüzden ilk tecrübelerde ballantine's alınabilir. Tabii çok fazla da tat bekleme. Alacağın maksimum tat etil alkol tadı bu tarz ucuz viskilerde.

Satın aldığım ilk viski ballantines tadında ve kokusunda bahsedilen bal, karamel, vanilya, çiçeksi tadlar var ama alkolün arkasına saklanmış. Fiyatına göre harika tekrar viski alırsam Jameson veya Jim Beam denemek istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı