13. veya 14. nesil Intel işlemcisini iade eden veya değişim yapan var mı?

Ben de bu sene değiştirmiştim tray işlemciydi incehesap üzerinden almıştım gönderdim değişim yaptılar süreç hızlı tamamlandı Oksid Bilişim'di sanırım. Eski işlemci hiçbir ayar yaptırmıyor sadece intel fail safe modda çalışıp çok yüksek voltaj çekiyordu en sonra mavi ekran ve windows kurulumunda hata verince gönderdim tüm bunlar tabi aldıktan sonraki 1 haftada olmuştu. Yeni gelen işlemcide Typical Scenario ve LLC1 de kullanıyorum çok serin.

merhaba arkadaşlar bende 14600kf kullanıyorum ben herhangi bir mavi ekran sorunu falan yaşamadım ancak xmp açtığım halde ramler tam hızda çalışmıyor anakartım isteğim hızları desteklemesine rağmen ve bazı kişiler bunun işlemciden olabileceğini söylediler ve değiştir dediler sizce bu mantıklı mı yoksa asıl sorun ramlerde ve onları mı değiştirmeliyim

Herkese merhaba, 14700k işlemcimi sizce değiştirmeli miyim? 2 senedir kullanıyorum bilgisayarı sadece 1 ya da 2 defa mavi ekran aldım. Yani bir sorun olmamasına rağmen değiştirmeli miyim yoksa kullanmaya devam mı etmeliyim?
Bir de değiştirdikten sonra performans düşüşü yaşadınız mı? Sıcaklıklar düştü mü?

Herkese merhaba, 14700k işlemcimi sizce değiştirmeli miyim? 2 senedir kullanıyorum bilgisayarı sadece 1 ya da 2 defa mavi ekran aldım. Yani bir sorun olmamasına rağmen değiştirmeli miyim yoksa kullanmaya devam mı etmeliyim?
Bir de değiştirdikten sonra performans düşüşü yaşadınız mı? Sıcaklıklar düştü mü?
Bios ayarlarına git yeni intel ayarları yerine eski anakart ayarlarını seç o ayarlarla cinebench r23 aç testi bir kaç defa yap tamamlayamadığın kaç sefer var bak ona göre yenisini isteyebilirsin.

BIOS ayarlarına git yeni Intel ayarları yerine eski anakart ayarlarını seç o ayarlarla Cinebench R23 aç testi birkaç defa yap tamamlayamadığın kaç sefer var bak ona göre yenisini isteyebilirsin.

Açıkçası BIOS'tan bir ayar yapmadım. Sadece bu ısınma sorunundan dolayı gelen güncellemeyi kurmuştum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı