Ballistix 8 GB 3000MHz DDR4 BL8G30C15U4R nereden bulunur?

investigator

Hectopat
Arkadaşlar güncel sistemime 8 GB RAM daha ekleyip 16 GB Dual channel olmasını istiyorum ama internette bir türlü bulamadım. Sistemimdeki RAM Ballistix 8 GB 3000MHz DDR4 BL8G30C15U4R. Dual channel için iki RAM'in de aynı olması şart galiba, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar güncel sistemime 8 GB RAM daha ekleyip 16 GB Dual channel olmasını istiyorum ama internette bir türlü bulamadım. Sistemimdeki RAM Ballistix 8 GB 3000MHz DDR4 BL8G30C15U4r. Dual channel için iki RAM'in de aynı olması şart galiba, yardımcı olur musunuz?

Eski olduğu için sıfırını bulman zor. Ya ikinci elde aynı RAM'i arayacaksın ama bazen aynısını bulsan bile çip üreticileri farklı olabiliyor, o yüzden almadan önce bazı programlar aracılığı ile RAM çipine baktırıp kendininkiyle aynıysa al ya da kendi RAM'ini satıp direkt 2x8GB Dual kit RAM alabilirsin.

He bütçen kısıtlıysa eğer herhangi bir 3000MHz ve timing değerleri aynı olan RAM olabilirsin ama ikisi birlikte stabil olmama ihtimali var haberin olsun, şanş işi gibi düşünebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı