Ballon D'or Lewandowski'ye mi verilmeliydi?

Ömer beys

Femtopat
Katılım
25 Kasım 2021
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese selamlar.
Geçen gün bildiğiniz gibi ballon D'or ödülleri verildi.
•Hacılar sizce messi hak etti mi? Coupa Amerika yıl kazandı arkadaşlar bu büyük bir başarı psg kariyeri başlarda hazinle bitti sonra az da olsa toparladı.
•Bakin arkadaşlar Lewandowski transfer falan yapmadı bildiğiniz adam günümüz bayernin rummenige si.
Bu sezon takımca ve bireysel olarak iyi iş başardılar hele ki o ödül verilmeden önceki rovaşata yı size armağan ediyorum :) ( lewandowski nin)
○Tabi messini de hakkını yememek lazım adam coupa Amerika'yı martinezle sırtladı. Fakat bu yılki performansı inişli çıkışlıydı.
○Adamın psgdeyken frikik te yere yattığını görünce bir garip oldum.
Barçanin frikikcisiniye yerde gördüm hem de frikik esnasında, doksan direğine çarpan frikiği de efsaneydi.
•Lewa'nin performansini biliyorsunuz.
Yani en azından 1 tane ballon D'or u olmalıydı ha? Adam üzüldü be arkadaşım.
Koltukta otururken kendinin secileceginden emindi bunu yüz ifadesinde anlayabilirsiniz.
Yani 1 kerede ödülün lewandowski ye verilmesini isterdim.
Yılın en iyi forveti ödülünü aldı ballon D'or gününde.
•Cristiano bu sene bomba yaşattı bize.
Man utd ye gelirken ki performansı üst seviyeydi ama Juventus kariyeri inişli çıkışlı olduğu için bu sene rakiplerine birtık geriden geldi sakatlığı zaten adamın başa dert oldu.
Sakatlığını bilmeyen varsa parmaklarında (ayak) sıkıntı var... Ve o burun frikiklerini çok iyi atamıyor onun için üzgünüm :(
Arkadaşlar yorumlara rica ederek messi ronaldo lewandowski kavgası yapmayınız biraz adaletli tartışalım, tartışmaya hazırım.
•Lewandowski'nin ballon D'or ödülü verilirken ki sözleri.
♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢ ♢
Lewandowski, "Messi'yi tebrik ederim. Aday olan diğer tüm oyuncuları da tebrik ederim. Yılın forveti ödülünü kazandım, hiçbir oyuncu arkasında en güçlü takım ve taraftar olmadan bireysel ödüller kazanamaz. Destekleriniz için teşekkürler"Lewandowski, "Messi'yi tebrik ederim. Aday olan diğer tüm oyuncuları da tebrik ederim. Yılın forveti ödülünü kazandım, hiçbir oyuncu arkasında en güçlü takım ve taraftar olmadan bireysel ödüller kazanamaz. Destekleriniz için teşekkürler"
Hayırlı akşamlar ♡

Screenshot_2021-11-30-21-29-00.png
 
Bence, Bayern Münih gibi gol üretmeyi amaçlayan bir takımda gol atmak kadar sıradan birşey yok. Lewandowski'yi kötülemiyorum en sevdiğim futbolculardandır kendisi.

Messi geçen sene Katalan ekibi ve Arjantin milli takımını bayağı sırtına aldı.
 
Son 2 yıldır hak eden adam Lewandowski. Adam Copa America'yı kazandı diye adama Ballon Dor veriyorlarsa burada bir adaletsizlik var. Aldığı kupa da Avrupa'nın 5 büyük lig kupasından daha değersiz. Ha eğer Barcelona da ligte falan şampiyon olsaydı yine derdim Messi hak etti.

Messi geçen sene Barcelona da lig istatistiği olarak 30 gol, 9 asist yapmış. Lewa ise ligte 41 gol, 7 asist.

Messi Barcelona da hiçbir kupa alamazken, Lewa lig şampiyonu ve süper kupa şampiyonu oldu. Bundesliga da bir sezonda en çok gol atan oyuncu oldu.

İstatistik ve kupa arasında bir denge olmalı bunu önceki mesajlarımda da dedim. Lewa'nın istatistik olarak Messi'den aşağı kalmış yanı yok. Ligde Lewa daha çok gol atmış, Bundesliga tarihinde bir sezonda en çok gol atan oyuncu oldu.

Yıl boyunca da Lewa 54 gol, 8 asist, Messi 40 gol, 16 asist yaptı. Yine Lewa önde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı