Bambu Lab A1 alınır mı?

Flashforge adventurer 5M Pro olabilir yazdırma hacmi küçük gelmezse. 16, 8K ya satılıyor. Tablayı geçtim baskı tüksekliği en azından Creality gibi olsa şahsen ben alacaktım. Ama porimadan tek renk A1 aldım gelmesini bekliyorum. Şu an için A1 en ucuz porimada ve 2 filament hediyesi ile daha da ucuza geliyor.

Hocam A1 düşünüyorum ama her çeşit flamenti basamıyor bekleyip bütçe arttırabilirim.

Hocam A1 düşünüyorum ama her çeşit flamenti basamıyor bekleyip bütçe arttırabilirim.
Ben kapalı kasa almak üzere araştırmaya başladım. Daha çok pla ve petg basacağım için açık kasaya tekrar döndüm. Flashforge un fiyatına göre özellikleri aklımı çelmişti. Kapalı kasada ya kapak açacaksınız ya da kabin fanını açacaksınız ki yine de kapakların açılması öneriliyor, bu şekilde kullanmak işime gelmedi. Hem fazla para vericem hem de kabinli kasanın sessizliğinden faydalanamamak hoş değil. Tabi illa ABS ASA basıcam diyorsanız kapalı kasa mutlak ihtiyaç.

Ben kapalı kasa almak üzere araştırmaya başladım. Daha çok PLA ve PETG basacağım için açık kasaya tekrar döndüm. Flashforge un fiyatına göre özellikleri aklımı çelmişti. Kapalı kasada ya kapak açacaksınız ya da kabin fanını açacaksınız ki yine de kapakların açılması öneriliyor, bu şekilde kullanmak işime gelmedi. Hem fazla para vereceğim hem de kabinli kasanın sessizliğinden faydalanamamak hoş değil. Tabii illa ABS asa basacağım diyorsanız kapalı kasa mutlak ihtiyaç.

ABS ASA Ahşap Carbon fiber flamentler basarım bu yüzden A1 zorlayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı