Bambu Lab A1 almak için Porima vs Metatechtr

garides35

Kilopat
Bambu Lab A1 almayı düşünüyorum hangi siteden alacağımı bilemedim. Önerilere açığım. Porimadan alırsam 2 tane filament hediye geliyor. Arada kaldım. Yardım edebilir misiniz?

Ben kara cumada porimadan A1 aldım. Ön sipariş olarak aldım zaten geç geleceğini bilerek ama alırken yazan tahmini teslim aralığı süresi daha sonradan değişmişti. Ben alırken 6-9 Aralık arası mı ne o civarda bir teslim süresi vermişlerdi. Filamentleri direkt yollamışlardı cihaz gelmeden, hepsi bir sipariş içinde olduğu içinde sipariş teslim edildi gözüküyordu. Desteğe yazdığımdada "filamentleriniz teslim edildiği için sistemde o şekilde aynı etiket olduğu için o şekilde gözükmüştür." cevabı aldım. 4-5 günde bir desteğe ürünün durmunu soruyordum ben. Ürün elime 24 Aralık da yani 25. günde ulaştı sonuç olarak. Tabi Kara Cuma yoğunluğu vs o dönemde olduğu için onunda etkisi vardır. Destekten cevap geliyor ama WhatsApp'daki iletişimleri pek iyi değil. Metatech'den bir alışverişim olmadı bir şey diyemiyorum ama resmi distribütör. İletişimleri iyi diye okumuştum bir iki yerde.

İki yerden de bambu lab marka yazıcı aldım. Metatech'te ön siparişti yaklaşık bir ay sonra geldi. Porima'da 3-4 gün içinde geldi. Metatech artı olarak peşin fiyata 6 taksit yapıyordu. Porima'da taksite faiz uygulanıyor. Metatech peşin fiyata 6 taksit kampanyası sürüyorsa daha avantajlı olabilir. Peşin alınacaksa ve fiyat aynıysa filament farkıyla Porima tercih edilebilir.

İki yerden de Bambu Lab marka yazıcı aldım. Metatech'te ön siparişti yaklaşık bir ay sonra geldi. Porima'da 3-4 gün içinde geldi. Metatech artı olarak peşin fiyata 6 taksit yapıyordu. Porima'da taksite faiz uygulanıyor. Metatech peşin fiyata 6 taksit kampanyası sürüyorsa daha avantajlı olabilir. Peşin alınacaksa ve fiyat aynıysa filament farkıyla porima tercih edilebilir.

Bende bugün metatech üzerinden Bambu Lab A1 combo modelini aldım. Tahmini teslim tarihi 27 Ocak - 3 şubat olarak gösteriyor. 6 taksit avantajından ötürü Metatech'i tercih ettim daha avantajlı oldu.

Bende bugün metatech üzerinden Bambu Lab A1 combo modelini aldım. Tahmini teslim tarihi 27 Ocak - 3 şubat olarak gösteriyor. 6 taksit avantajından ötürü Metatech'i tercih ettim daha avantajlı oldu.

Merhaba bende aynı şekilde düşünüp 6 taksit avantajından faydalanmak için metatechi tercih ettim. Üstelik destek olarak daha hızlı ve olumlu şekilde dönüş yapılıyormuş.

İki yerden de Bambu Lab marka yazıcı aldım. Metatech'te ön siparişti yaklaşık bir ay sonra geldi. Porima'da 3-4 gün içinde geldi. Metatech artı olarak peşin fiyata 6 taksit yapıyordu. Porima'da taksite faiz uygulanıyor. Metatech peşin fiyata 6 taksit kampanyası sürüyorsa daha avantajlı olabilir. Peşin alınacaksa ve fiyat aynıysa filament farkıyla porima tercih edilebilir.

O kampanyadan faydalanıp metatech üstünden siparişimi geçtim 6 ay taksit ile.

Aynı fiyata filament veriyorlarsa porimadan alın.

6 ay taksite vade farkın koymadığı için metatechi tercih ettim

Ben kara cumada porimadan A1 aldım. Ön sipariş olarak aldım zaten geç geleceğini bilerek ama alırken yazan tahmini teslim aralığı süresi daha sonradan değişmişti. Ben alırken 6-9 Aralık arası mı ne o civarda bir teslim süresi vermişlerdi. Filamentleri direkt yollamışlardı cihaz gelmeden, hepsi bir sipariş içinde olduğu içinde sipariş teslim edildi gözüküyordu. Desteğe yazdığımdada "filamentleriniz teslim edildiği için sistemde o şekilde aynı etiket olduğu için o şekilde gözükmüştür." cevabı aldım. 4-5 günde bir desteğe ürünün durmunu soruyordum ben. Ürün elime 24 Aralık da yani 25. günde ulaştı sonuç olarak. Tabii Kara Cuma yoğunluğu vs o dönemde olduğu için onunda etkisi vardır. Destekten cevap geliyor ama WhatsApp'daki iletişimleri pek iyi değil. Metatech'den bir alışverişim olmadı bir şey diyemiyorum ama resmi distribütör. İletişimleri iyi diye okumuştum bir iki yerde.

Bende forumlardan okudugum kadarıyla metatech daha hızlı ve olumlu dönüş yaptığı için metatechi tercih ettim teşekkür ederim yardımlarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı