Bambu Lab A1 combo nereden alınabilir?

• Konuyu başlatan mic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 810

mic

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İlk 3D yazıcımı almak istiyorum. Daha önce bu konuda bir deneyimim olmadı ve piyasaya hakim değilim. Bambu Lab A1 combo almaya karar verdim. Fakat internette satışını yapan bilindik bir mağaza yok. Piyasaya yabancı olmam sebebi ile de satan mağazalara güven duyamıyorum. Bazı satıcı markalar ile iletişime geçtiğimde fiziksel mağazaları olmadığını, sadece internet üzerinden satış yaptıklarını belirttiler. Bu beni daha da güvensizliğe itti.

Daha önce satış deneyimi yaşamış veya 3D yazıcılarda tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Nereden satın almalıyım? Fiziksel mağazaya sahip 3D yazıcı satışı yapan yerler var mı?

Bilmediğimden soruyorum mazur görün. A kondisyonlu derken ikinci el mi satın almıştınız?
Evet normalde outlet olarak geçiyor ama ikinci elden farkı yoktu. Tek artısı 6 ay sundukları garantiydi. Beklentim sıfır ürüne yakın bir şeydi ama ilk açışta sinirlerimi hoplatmıştı. Şu an hala sorunsuz kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar. İlk 3D yazıcımı almak istiyorum. Daha önce bu konuda bir deneyimim olmadı ve piyasaya hakim değilim. Bambu Lab A1 combo almaya karar verdim. Fakat internette satışını yapan bilindik bir mağaza yok. Piyasaya yabancı olmam sebebi ile de satan mağazalara güven duyamıyorum. Bazı satıcı markalar ile iletişime geçtiğimde fiziksel mağazaları olmadığını, sadece internet üzerinden satış yaptıklarını belirttiler. Bu beni daha da güvensizliğe itti.

Daha önce satış deneyimi yaşamış veya 3D yazıcılarda tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Nereden satın almalıyım? Fiziksel mağazaya sahip 3D yazıcı satışı yapan yerler var mı?
metatech.tr'den satın al, bambulab resmi distrübitörü.

Porima sitesi üzerinden filament ve yazıcıları güvenilir bir şekilde alabilirsiniz ben şahsen oradan alıyorum filamenti yazıcı konusunda da arkadaşlarım buradan almışlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı