Elektronik Bambu Lab P1S 3D Printer 21.094 TL

Harika printer'dır bu arada, P2S için bütçesi olmayan kaçırmasın.
Şu zımbırtıları kim neden alıyor
bir hobiden başka bir halt değil.
Şu bomboş yorumları kim neden atıyor
kuru gürültüden başka bir halt değil.

Figür için alayım mı bunu yoksa başka bir şey mi tavsiye edersiniz? Hiç bilmediğim bir konu.

Ana amaç figür ise SLA yazıcılar daha uygun o iş için. FDM yazıcılarda da figür basmak mümkün lakin küçük/ince detayları yapamıyorlar. Sınırları bulunuyor.

Yazıcı olarak 2. elden ELEGOO saturn 3 Ultra + Mercury 2.0 veyahut ELEGOO Saturn 4 Ultra ve Mercury 3.0 alınabilir (Ara sıra satan kişiler oluyor o fiyatlardan). Tabii kaç saat kullanıldığıda önemli. SLA yazıcıların ömrü çok daha kısa oluyor FDM yazıcılara göre. LCD Ekranların ömrü 2000 saat genel olarak. DLP'ler 20.000 saat.

Son düzenleme:
Merhaba hocam, ben almayı düşünüyorum ama önceki fiyatı neydi. Bir de ben yattığım oda da kullanmak zorundayım. Ne gibi problemler yaşarım. Koku, ses gibi çok problem oluyor mu?

Düz P1S kampanya fiyatı olmadan 29-30K, yakın dönemdeki kampanyalarda 26.5K idi. P2S çıkınca ellerindeki P1S stoğunu eritip sadece P2S üreteceklermiş gibi duruyor. Kampanyayla birlikte Sahibinden.com'daki 2. el ürünlerin bir kısmı sıfırdan daha pahalı duruma düştü.

En masumu PLA denilse de sonuçta makine plastik eritiyor, koku illa ki olur. ABS vb. mühendislik filamentleri için havalandırma gerekir, makine içi filtrasyon hiç yoktan iyidir seviyesinde, ideali cama delik açtırıp havayı dışarı atmak.

Yani odandayken çalışacaksa sağlık açısından o iyi bir fikir değil, ses de rahatsız eder zaten. Odanda kuş varsa, kuşlar daha fazla rahatsız olur. 😵

İncelemelerde dB ölçümleri mevcut.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı