Bambu lab P1S vs A1 combo

hocam bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

Merhaba bende bambu lab A1 combo veya p1p almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım.

Merhaba bende bambu lab A1 combo veya p1p almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım.

Uygun fiyatlı renkli baskı, aktif akış kontrolü, sessiz çalışma, filament takılma sensörü, 30 saniyede değişen hotend ve fabrika çıkışlı sertleştirilmiş çelik extruder benim tercihlerimi A1 Combo'ya çevirdi ama daha stabil baskı, bir miktar daha yüksek hız ve istediğinde kapalı bir yazıcı haline getirip endüstriyel filamentler basmak istiyorsan p1p daha doğru seçim olacaktır.

P1S ve A1 mini kullanıcısı olarak ikisi arasında çok büyük baskı kalitesi olduğunu söyleyemem. P1S'teki yardımcı fan baskı kalitesini biraz arttırıyor. Aradaki ufak fark benim için çoğu zaman önemli değil. A1 minide henüz VFA'ya sebep olabilecek bir baskı almadım VFA testi henüz yapmadım. P1S core xy olduğu için bazı açılar bazı hızlarda VFA yapıyor. P1S çok ses yaptığı için A1 mini'yi daha sık kullanıyorum. Kısacası ABS ASA gibi filamentler kullanmayacaksan P1S gereksiz masraf olur.

Hocam hiç ABS, asa veya CF basmayı denediniz mi? A1 combo ile Creality k1C arasında kaldım. Ama renkli baskı istiyorum ve Bambu Lab bence Creality'den daha kaliteli ama Creality kapalı olduğu için belirttiğim filamentleri basabilir. Sizce A1 combo alıp yazıcının kasasını kapatsam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…