Bambu Lab P1S vs Flashforge Adventurer 5M Pro

novar

Kilopat
Merhaba, yaklaşık 3-4 senedir Creality Ender 3 Pro kullanıyorum. Genellikle kendim için figür yapıp boyuyorum, ticari amaçla değil. Fakat tabla seviye ayarının manuel olması, 1-2 kere yaşadığım nozzle ve hotend tıkanmaları can sıkıcı oluyor. Yazıcıyı yükseltmeyi düşünüyorum. Bambu Lab p1s ve Flash Forge AD5m Pro modellerinin çok popüler olduğunu gördüm. Ses seviyesi yüzünden kapalı kasa olması avantaj gibi geliyor o yüzden bu modellere baktım. İnternette yaklaşık olarak iki model arasında 5.000 TL fark var. Sizce bu fark vermeye değer mi? Başımı ağrıtmadan ve çok fazla sorunla karşılaşmadan akşamdan akşama figür basmak için kullanacağım, ticari bir beklentim yok. Bunlar haricinde 15-20 bin bandında farklı bir öneriniz olur mu?

10 gün öncesine kadar P1S indirimde 26.5K idi. P2S çıkınca stok bitirmek için fiyatı diplediler,
yani 14 Ekim'den önce sorsan aralarındaki fiyat farkı 10K civarı olacaktı. Flashforgeların populer olduğunu düşünmüyorum.

Kapalı kasada PLA basacaksan kapakları açman gerekeceğinden aslında ses konusunda avantajın olmayacak. E3 Pro'ya sessiz fan upgrade'i yaptıysan P1S'e geçince ses konusunda kötü bir şok yaşayabilirsin.

Son düzenleme:
10 gün öncesine kadar P1S indirimde 26.5K idi. P2S çıkınca stok bitirmek için fiyatı diplediler,
yani 14 Ekim'den önce sorsan aralarındaki fiyat farkı 10K civarı olacaktı. Flashforgeların populer olduğunu düşünmüyorum.

Kapalı kasada PLA basacaksan kapakları açman gerekeceğinden aslında ses konusunda avantajın olmayacak. E3 Pro'ya sessiz fan upgrade'i yaptıysan P1S'e geçince ses konusunda kötü bir şok yaşayabilirsin.
Yazdıkların için teşekkür ederim. Flashforge'un egzoz fanı sayesinde kapağı kapalı baskı alınabiliyormuş sanırım. ABS baskı ihtimalini de düşünerek aslında kapalı kasa bakıyordum. Bambu Lab A1 ve P1S arasında ABS farkı dışında nasıl bir tercih yapılmalı sence? Veya maksimum 20K civarında figür özelinde bir önerin var mı?

Yazdıkların için teşekkür ederim. Flashforge'un egzoz fanı sayesinde kapağı kapalı baskı alınabiliyormuş sanırım. ABS baskı ihtimalini de düşünerek aslında kapalı kasa bakıyordum. Bambu Lab A1 ve P1S arasında ABS farkı dışında nasıl bir tercih yapılmalı sence? Veya maksimum 20K civarında figür özelinde bir önerin var mı?

Sadece figür basacağım der isen A1 bile iş görür. ABS basacaksan da p1s derim, flashforge çok popüler olmadığını bende düşünmüyorum.

10 gün öncesine kadar p1s indirimde 26.5k idi. P2s çıkınca stok bitirmek için fiyatı diplediler,
Yani 14 Ekim'den önce sorsan aralarındaki fiyat farkı 10k civarı olacaktı. Flashforgeların populer olduğunu düşünmüyorum.

Kapalı kasada PLA basacaksan kapakları açman gerekeceğinden aslında ses konusunda avantajın olmayacak. E3 Pro'ya sessiz fan Upgrade'i yaptıysan p1S'e geçince ses konusunda kötü bir şok yaşayabilirsin.

Hocam selam. Kapalı kasada kapak açman gerekecek PLA da demişsinde. Bu p2s teki yeni sogutma sistemi ile buna gerek kalacak mı sence tam kapalı haliylede saglıklı baskı alınabiliri mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı