Bambulab A1 Combo alınır mı?

Ywgizefe

Decapat
Daha fazla  
Merhaba uzun zamandır 3D yazıcı almayı düşünüyordum ama hiç araştırmamıştım. Bu aralar bambulab A1 combo dikkatimi çekti. Hem bütçeme uygun ve incelemeleride olumlu gözüküyor. Bambulab A1 combo veya bambulab A1 almayı düşünüyor. M sizce nasıl bir yazıcı? Bu fiyatlara daha kaliteli 3D yazıcı var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba uzun zamandır 3D yazıcı almayı düşünüyordum ama hiç araştırmamıştım. Bu aralar bambulab A1 combo dikkatimi çekti. Hem bütçeme uygun ve incelemeleride olumlu gözüküyor. Bambulab A1 combo veya bambulab A1 almayı düşünüyor. M sizce nasıl bir yazıcı? Bu fiyatlara daha kaliteli 3D yazıcı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bambu çok kaliteli cihaz çok renkli baskı yapabiliyorsunuz bende de eski bir Creality var imkanım olsa direk bambu alırım. Yeni başlayanlar için mükemmel cihaz her şeyi kendisi ayarlıyor alınır.

A1 comboda çok renkli baskı alınabiliyor belirteyim.

Hangi cihazı almalıyım gibi bir soru sorsanız önerilerin çoğu zaten ihtiyaca ve bütçeye göre A1 ve A1 mini olurdu. İkisi arasındaki tek fark baskı boyutu. ABS ASA gibi filamentlerle baskı alma planınız yoksa bu iki yazıcıdan başkasına bakmanıza gerek yok. Bambu lab yazıcılarında sitesinden basmak istediğiniz modeli seçip doğrudan yazıcıya göndererek baskı alabiliyorsunuz. Bu kolaylık bildiğim kadarıyla başka hiçbir markada yok.

Bambu çok kaliteli cihaz çok renkli baskı yapabiliyorsunuz bende de eski bir Creality var imkanım olsa direk bambu alırım. Yeni başlayanlar için mükemmel cihaz her şeyi kendisi ayarlıyor alınır.

A1 comboda çok renkli baskı alınabiliyor belirteyim.

Nereden alabilirim bir de sizce combo ya gerek var mı duyduğuma göre birden farklı renkle basınca çok daha yavaş oluyormuş.

Nereden alabilirim bir de sizce combo ya gerek var mı duyduğuma göre birden farklı renkle basınca çok daha yavaş oluyormuş.

Evet çok daha yavaş oluyor. Ancak ben olsam alırdım çünkü çok güzel baskılar almanızı sağlıyor.combo paketi olarak almanıza gerek yok sonradan isterseniz AMS'yi ayrıyeten alabiliyorsunuz ancak fiyatlarını araştırmanızı öneririm çok daha pahalıya geliyor olabilir.

Evet çok daha yavaş oluyor. Ancak ben olsam alırdım çünkü çok güzel baskılar almanızı sağlıyor.combo paketi olarak almanıza gerek yok sonradan isterseniz Ams'yi ayrıyeten alabiliyorsunuz ancak fiyatlarını araştırmanızı öneririm çok daha pahalıya geliyor olabilir.

Alırsam set olarak alacağım çünkü combo yaklaşık 5 bin TL daha ucuza geliyor benim izlediğim videolarda hem çok fazla atık yapıyor ve çok yavaş basıyor.
Ben figür vs basmayı düşünüyorum ya combo alacağım ya da büççeyi arttırıp p1s p1p gibi modelleri almayı düşünüyorum.

Alırsam set olarak alacağım çünkü combo yaklaşık 5 bin TL daha ucuza geliyor benim izlediğim videolarda hem çok fazla atık yapıyor ve çok yavaş basıyor.
Ben figür vs basmayı düşünüyorum ya combo alacağım ya da büççeyi arttırıp p1s p1p gibi modelleri almayı düşünüyorum.

Atıkları azaltabiliyosunuz diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı