Aslında bu tamamen ihtiyaçlarınıza bağlı. Yazıcıyla basmayı hayal ettiğiniz parçalar 18x18x18cm'yi aşmayan şeylerse A1'e hiç gerek yok. Aradaki fiyat farkıyla A1 mini'nin combo versiyonu alınır.
Zamanla ihtiyaçlarınızın değişip değişmeyeceğini de göz önünde bulundurmanız lazım. Şu an için evet 18cm yetiyor diyebilirsiniz. İleride 25cm'e ihtiyaç duymayacağınızdan da emin olmalısınız. Örneğin makerworld'de A1 mini için bazı güzel modlamalar A1 mini ile basılamayacak boyuttalar. (Stackable Storage Stand V3) Bir gün bu modlamaları yapmak isterseniz sizi üzebilir.
İlk yaptığım yazıcı 20x20x45cm baskı hacmine sahip bir delta tipi yazıcıydı. Yıllarca kullandıktan sonra kartezyene çevirmek istedim. Baskı hacmini 15x15x15cm'e düşürmem gerekti. 20'lik yazıcıda bastığım şeylerin neredeyse tamamı zaten bu boyuttan küçüktü ve çekinmeden 15cm'e düşürdüm. Daha büyüğüne ihtiyaç duymadım. Marka bir yazıcı kullanmaya karar verdiğimde P1S aldım ve büyük baskı hacmini bol bol kullanmaya başladım. Aldığım baskıların çoğu 20cm'nin üzerinde. Yani demek istediğim ihtiyaçlarımız biraz elimizdeki cihazlara göre şekilleniyor.