Çözüldü Ban yenilen bir oyuna tekrar başlanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lemon El Chapo

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bir ay öncesine kadar Warframe adlı oyundan ban yedim, ve daha sonra tekrar hesap açtım ama IP üzerinden tekrar banladılar şu an IP adresimi değiştim ve başka hiçbir açık bırakmamak için ne yapmam gerek? Yani eski ban yediğim kimliğimi anlamamaları için neler yapmam gerek?

Çözüm
MAC değiştirme zor gibi yada ben çözemedim kısa anlatım veya video sahibi var mı?

MAC adresini değiştirdim ve bu uygulamayı bilgisayarımda tutmam gerekli mi veya tutarken açık kalır vb oyunlarda 3 parti yazılım banı yedirtir mi?
Ben uygulamadan değişip kapıyordum oluyordu.
Şimdi ben MAC'i araştırıp değiştireceğim ama şöyle birşey olur mu?, steam üzerinden bir kere ban yemiştim ben,ama hesap olarak ban atıyorlar yani steamden oyuna giriş yapabiliyorsun hesap açabiliyorsun, yeni kuracağım hesabı aynı steam hesabından oynasam anlaşılır mı?

MAC değiştirme zor gibi yada ben çözemedim kısa anlatım veya video sahibi var mı?

MAC adresini değiştirdim ve bu uygulamayı bilgisayarımda tutmam gerekli mi veya tutarken açık kalır vb oyunlarda 3 parti yazılım banı yedirtir mi?

Son düzenleme:

Ben uygulamadan değişip kapıyordum oluyordu.

Çözüm
sürekli mi değiştirmem gerekiyor, bilgisayarı aç kapa yaptıktan sonra etkileşim yapmam gerekiyor mu yoksa bir kere yapıp uygulamayı kapatsam ama silmesem güncel değiştirdiğim adres kalır mı?

Sürekli mi değiştirmem gerekiyor, bilgisayarı aç kapa yaptıktan sonra etkileşim yapmam gerekiyor mu yoksa bir kere yapıp uygulamayı kapatsam ama silmesem güncel değiştirdiğim adres kalır mı?

Ben sürekli değişiyorum. Kapa aç yapınca yap değiş yine. Ethernetten bağlanıyorsan Ethernet'i seçip değiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı