Çözüldü Ban yenilen hesapla istemci unlinklenirse tekrar girilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Joni491

Hectopat
Daha fazla  
Zamanında hileden dolayı ban yemiştim Epic Games'ten girdiğim GTA 5'te şimdi tekrar oynayasım geldi ama malum biraz araştırdım ban Epic Games'e (Steam gibi herhangi bir istemci) değil de Rockstar hesabına yani Social Club hesabına atılıyormuş ve çoğu yerde bu iki hesabı unlinkleyemezsin deniliyor sadece desteğe ticket atarsanmış yani eğer bu iki hesabı unlinkleyip yeni bir Rockstar (Social Club) hesabıyla giriş yaparsam ban kalkar mı? Eğer destek unlinklemezse oyunu Steam'den tekrar satın almayı düşünüyorum ama sonuçta ban istemciye atılmıyor. Rockstar hesabı farklı olduğu sürece almama gerek kalmaz değil mi?

Çözüm
@Joni491 evet, başka hesapla oynayabilirler.

O zaman zaten Steam'den almak isime gelir dumduz Steam'den alip girersem sorun olmaz o zaman ayni Social Club hesabina girmezsem.

Şimdi bakındım ayrıca Reddit'te benzer duruma sahip biri desteğe ulaşmış. Cevapları şöyle:

“If we were to unlink your Steam account from your Rockstar Games account, this will result to losing your progress on your game and you will not be able to play GTA V and GTA V Online. The entitlements or activation code are permanently tied to the Rockstar Games account where you have activated the game. Thus, you cannot use the existing activation code on a New Rockstar Games account even if you link your Steam account to it.

If you want to play the game again, you will have to re-purchase a New copy of the game so that you can obtain a New activation code which you use on your New Rockstar Games account.

Yani eğer banlanan hesabı unlinklersen başka bir Rockstar hesabıyla oyuna girmek için tekrardan satın almak gerekiyor. Bir uyanık biz değiliz yani :D
Teorik olarak dediğiniz gibi yaparsanız ban kalkar, ancak yapamazsınız. Destek ekibi tabii ki de isteğinizi yerine getirmeyecek.

Bazı forumlarda cogunlukla unlinklemiş desteğe ulaşan kişiler ama neye göre kaldırıp kaldırmıyolar bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Joni491 ban gibi durumlarda yardımcı olmuyorlar hocam. Normalde yaparlar, ama sizin özel durumunuz var. Banlanan hesaplara bu konuda destek olmuyorlar.

Peki banlandiktan sonra oyunu tekrar alman lazim derler, oyunu tekrardan ayni platformdan alanlar nasıl unlinkletiyor? Öyle yapanlar direkt baska hesap acip oradan oynuyor herhalde o zaman.

@Joni491 evet, başka hesapla oynayabilirler.

O zaman zaten Steam'den almak isime gelir dumduz Steam'den alip girersem sorun olmaz o zaman ayni Social Club hesabina girmezsem.

Şimdi bakındım ayrıca Reddit'te benzer duruma sahip biri desteğe ulaşmış. Cevapları şöyle:

“If we were to unlink your Steam account from your Rockstar Games account, this will result to losing your progress on your game and you will not be able to play GTA V and GTA V Online. The entitlements or activation code are permanently tied to the Rockstar Games account where you have activated the game. Thus, you cannot use the existing activation code on a New Rockstar Games account even if you link your Steam account to it.

If you want to play the game again, you will have to re-purchase a New copy of the game so that you can obtain a New activation code which you use on your New Rockstar Games account.

Yani eğer banlanan hesabı unlinklersen başka bir Rockstar hesabıyla oyuna girmek için tekrardan satın almak gerekiyor. Bir uyanık biz değiliz yani :D

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı