Epic Games'te ban yersek ne olur? Offline oyunlarımıza erişebiliyor muyuz yoksa direkt hesaba mı erişemiyoruz?
Hocam ban yerseniz tüm paralar gider kısacası. Fortnite'de yaptıklarınıza dikkat edin. Ben de bu durumu çok aptal karşılıyorum ama maalesef durum böyle.
Duruma göre değişmekle birlikte, hesap banı yerseniz tamamen hesaba erişimi kaybedebilirsiniz. Oyun banı yerseniz yalnızca banlandığınız oyuna erişimi kaybedersiniz.
Evet, Steam, abonelik sözleşmesini ihlal etmeniz durumunda hesap sahipliğine el koyma veya devre dışı bırakma hakkına sahiptir.Vay be saçmalıga bakhadi Online oyunları anlarım yasaklanma getirilmesini de hesaba erişimin tamamen kapanması ne saçma bir durum ben sırf Online oyunları hesaplar ban yer emekler boşa gider tek bir oyun için vakit ve para harcamaya gerek yok sonuçta ban yeme riski var o zaman ban riski olmayan bir şeye vaktimi ve paramı ayırırım diye Epic'ten oyun dizmeye başlamıştım madem epictete var bu ihtimal en iyisi hiç almamak
Bu olay Steam'de de var mı?
hocam dogru diyorsunuzda ben malesef çok takıntılı birisiyim bu konuda en ufak bişeyde bile bişey olacak diye korkuyorumBan yiyecek bir hareket yaparsanız eğer neden bu saçmalık olsun? Ban yiyecek bir şey yapmayın sorununuz kalmaz.
teşşekürler cevap içinEvet, Steam, abonelik sözleşmesini ihlal etmeniz durumunda hesap sahipliğine el koyma veya devre dışı bırakma hakkına sahiptir.
peki epicte hangi durumlarda kalıcı ban yeriz mesala epicin herhangi bir yerine siyasi veya trajedik birşey yazılsa kalıcı ban sebebimi buEvet, Steam, abonelik sözleşmesini ihlal etmeniz durumunda hesap sahipliğine el koyma veya devre dışı bırakma hakkına sahiptir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.