RSA algoritması yazmayı dene önce. Sonra AES128 algoritması yazmayı dene. Her konudan var içlerinde.Selam bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve beni ödevlendirmenizi istiyorum. Garip bir istek gibi gelebilir ama ortada bir ödev olmayınca çok araştırasım gelmiyor. Bu yüzden bana 15-20 adet ödev verebilir misiniz? Çok bir şey öğrenmedim bu yüzden temel konulardan çok uzaklaşmazsanız sevinirim.
Canlandıramadım kafamda, bir örneği var mı ?Ortasi dortgen seklinde acik yildizlardan bir resim yapmaya calis. Biz sinifta alt satira gecmeyi ogrenince hoca soylemese de yapmistik ve asiri fazla karisikti. Internetten bakmazsaniz asiri zorluyor.
Bunun gibi fakat yildizlarin oldugu alan bos olacak, disi kapli olacak.Canlandıramadım kafamda, bir örneği var mı ?
Bunun gibi fakat yildizlarin oldugu alan bos olacak, disi kapli olacak.
Bunları yapınca çerez geliyor artıkRSA algoritması yazmayı dene önce. Sonra AES128 algoritması yazmayı dene. Her konudan var içlerinde.
Selam bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve beni ödevlendirmenizi istiyorum. Garip bir istek gibi gelebilir ama ortada bir ödev olmayınca çok araştırasım gelmiyor. Bu yüzden bana 15-20 adet ödev verebilir misiniz? Çok bir şey öğrenmedim bu yüzden temel konulardan çok uzaklaşmazsanız sevinirim.
Selam bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve beni ödevlendirmenizi istiyorum. Garip bir istek gibi gelebilir ama ortada bir ödev olmayınca çok araştırasım gelmiyor. Bu yüzden bana 15-20 adet ödev verebilir misiniz? Çok bir şey öğrenmedim bu yüzden temel konulardan çok uzaklaşmazsanız sevinirim.