Bana uzun saçmı yakışır, kısa saç mı?

Shonly

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 senedir saçıma önem vermeye başladım. Güzel olmasını istiyorum ancak bir türlü güzel olmuyor bundan 2-3 sene önce her sabah 10 dakika erken kalkıp saçımı yıkayıp yana yatırıp fön çekerdim, ondan sonra o modeli beğenmemeye başladım ve yeni çıkan dağınık saç modelini yani saçı dümdüz yapıp fön çekmeyi denedim, saçımı yaklaşık 1 sene öyle kullandım ancak artık bana yakışmadığını düşünüyorum çünkü saçım çok ince ve hiç şekil almıyor uzatsamda zor şekil alıyor toz wax gibi şeylerde denedim sonuç hüsran ve artık saç yapmaya üşeniyorum beni yoruyor kafam büyük alnım büyük ve burnumun büyüklüğüde normal ne tür bir saç modeli önerirsiniz.

Dipnot: Saçımı kendi sağıma yana doğru yatırdığım zaman bazen çok güzel oluyor ancak bazı zamanlarda ne kadar denesem de o şekili yapamıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 senedir saçıma önem vermeye başladım. Güzel olmasını istiyorum ancak bir türlü güzel olmuyor bundan 2-3 sene önce her sabah 10 dakika erken kalkıp saçımı yıkayıp yana yatırıp fön çekerdim, ondan sonra o modeli beğenmemeye başladım ve yeni çıkan dağınık saç modelini yani saçı dümdüz yapıp fön çekmeyi denedim, saçımı yaklaşık 1 sene öyle kullandım ancak artık bana yakışmadığını düşünüyorum çünkü saçım çok ince ve hiç şekil almıyor uzatsamda zor şekil alıyor toz wax gibi şeylerde denedim sonuç hüsran ve artık saç yapmaya üşeniyorum beni yoruyor kafam büyük alnım büyük ve burnumun büyüklüğüde normal ne tür bir saç modeli önerirsiniz.

Saçını sıfıra vur.

Kafa yapına, tipine göre değişir. Mohawk yakışan insan da var, buzzcut yakışmayan da. Kafa yapın pek güzel değilse buzzcut tarzı kafanı ortaya çıkaran modellerden uzak dur. Saçınla kapatman lazım o eksiği.

Saçıma fön yapmadığım zaman dümdüz aşağı inik halde salınca daha da kötü duruyor yani illa bir şey yapmam gerekiyor ama hiçbir modelde istediğim gibi olmuyor buzzcut ise riskli bir saç modeli ya çok kötü olur ya da iyi olur bilemiyorum.

Saçını sıfıra vur.

Yakışacağını pek sanmıyorum.

Saçıma fön yapmadığım zaman dümdüz aşağı inik halde salınca daha da kötü duruyor yani illa bir şey yapmam gerekiyor ama hiçbir modelde istediğim gibi olmuyor buzzcut ise riskli bir saç modeli ya çok kötü olur ya da iyi olur bilemiyorum.

Yakışacağını pek sanmıyorum.
Deneye deneye öğren. Mesela herkesin yaptığı klasik yanlar mid veya high fade önlerinde fön fırçasıyla fön çekilmiş traşı dene. Veya low fade ile üstleri uzat biraz. Kafa yapına göre çok değişken tıraş tarzı. Kendin bulmalısın.

Son düzenleme:
Deneye deneye öğren. Mesela herkesin yaptığı klasik yanlar mid veya high fade önlerinde fön fırçasıyla fön çekilmiş tıraşı dene. Veya Low fade işe üstleri uzat biraz. Kafa yapıns göre çok değişken tıraş tarzı. Kendin bulmalısın.

Muhtemelen Low fade deneyeceğim teşekkürler.

3'e vur hem saç derdin olmaz daha uğraşmazsın. Kulakların kepçe değil ve burnunda aşırı büyük değilse yakışır bence.

Saçımı çok kısa yapma konusunda kararsızım ancak kısa yaparsam Crew cut-Buzz cut olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı