Banayeni.com Windows 11 lisans güvenilir mi?

Ben eskiden internetten bedava bulduğum bir kodu kullanıyordum.
Yeni bilgisayarıma geçtiğimdede aynı kodu kullanmaya devam ettim.
Ama yeni bilgisayarın anakartında BIOS güncellemesi yapınca artık yenisinde kodu kullanamadım.
Ama eski anakartta kullanabiliyordum.

Ben windows 10 key almıştım daha ucuz diye.Zaten 10 11 keyleri arasında bir fark yok.

Hocam belki dolandırıcı,belki kullanılmış key onu ben nereden bileyim :D ?
10 TL dolandırılsak ne olacak.
Kullanılmış olunca ne olur?

Ben eskiden internetten bedava bulduğum bir kodu kullanıyordum.
Yeni bilgisayarıma geçtiğimdede aynı kodu kullanmaya devam ettim.
Ama yeni bilgisayarın anakartında BIOS güncellemesi yapınca artık yenisinde kodu kullanamadım.
Ama eski anakartta kullanabiliyordum.

10 TL dolandırılsak ne olacak.
Kullanılmış olunca ne olur?
Hocam sizin aklınızda bir sorun mu var? Ben size pahalıya alanlar salaktır mı dedim? Kendi aldıgım siteyi önerdim ister al ister alma.1 key 1 kullanım hakkına sahiptir.Bazı keyler anakarta işlenir bazıları islenmez.Ayrıca 1 lira bile dolandırılmak istemem enayi miyim ben?

Söylediğiniz sitede çok daha ucuz bir de iki tür lisans var benim durumumda hangisi alınmalı acaba?

Eki Görüntüle 1991150
Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans ben bunu satın almıştım.

Hocam sizin aklınızda bir sorun mu var? Ben size pahalıya alanlar salaktır mı dedim? Kendi aldıgım siteyi önerdim ister al ister alma.1 key 1 kullanım hakkına sahiptir.Bazı keyler anakarta işlenir bazıları islenmez.Ayrıca 1 lira bile dolandırılmak istemem enayi miyim ben?
Bence aklında birden fazla sorun var. Hem ürün anahtarı Windows'un bir şey yapamazlar diyorsun.
Hem de 10 TL'lik varken gidip fazla para veriyorsun.
Madem bir şey yapamazlar yarım akıllı mısın pahalısını gidip alıyorsun?

Bence aklında birden fazla sorun var. Hem ürün anahtarı Windows'un bir şey yapamazlar diyorsun.
Hem de 10 TL'lik varken gidip fazla para veriyorsun.
Madem bir şey yapamazlar yarım akıllı mısın pahalısını gidip alıyorsun?
Bak,10 tllik kod güvenilir olabilir.Ama piyasada 80 ile 200 arasında satılan şey neden 10 tl olsun? Ben 80 tlye aldım ve sorun yaşamadığımı anlattım.Arkadaş isterse gitsin 10 tllik alsın.Bana ne bundan.Öneridir öneri...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı