S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Eylül 2020 #1 Diğer oyunları görürken Bandicam CS:GO'yu görmüyor. Trusted mode yüzündenmiş. Ben güven faktörümün düşmemesi için kapatmak istemiyorum. Nasıl kayıt alabilirim?
Diğer oyunları görürken Bandicam CS:GO'yu görmüyor. Trusted mode yüzündenmiş. Ben güven faktörümün düşmemesi için kapatmak istemiyorum. Nasıl kayıt alabilirim?
Tam Bir Patates Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 94 10 Eylül 2020 #2 İlk başta masaüstünde ve Bandicam kayıttayken sonra CS:GO'ya mı girdin. Cevap yazabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Eylül 2020 #3 Tam Bir Patates dedi: ilk başta masaüstündeyken ve bandicam kayıttaykenmi girdin Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
Tam Bir Patates dedi: ilk başta masaüstündeyken ve bandicam kayıttaykenmi girdin Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Pop Smoke Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.386 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 10 Eylül 2020 #4 Evet artık kayıt almak yasaklandı diye biliyorum. Fakat yasaklanmadıysa başka bir program ile deneyin. Artı 0 Eksi
Evet artık kayıt almak yasaklandı diye biliyorum. Fakat yasaklanmadıysa başka bir program ile deneyin.
KS KS S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Eylül 2020 #5 Pop Smoke dedi: Evet artık kayıt almak yasaklandı diye biliyorum. Fakat yasaklanmadıysa başka bir program ile deneyin. Genişletmek için tıkla... OBS ile denediğimde de hiç bir şekilde görmedi CS:GO'yu. Artı 0 Eksi
Pop Smoke dedi: Evet artık kayıt almak yasaklandı diye biliyorum. Fakat yasaklanmadıysa başka bir program ile deneyin. Genişletmek için tıkla... OBS ile denediğimde de hiç bir şekilde görmedi CS:GO'yu.
Tam Bir Patates Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 94 10 Eylül 2020 #6 schlss dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde kayıta başlayıp sonra CS:GO'ya mı girdiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
schlss dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde kayıta başlayıp sonra CS:GO'ya mı girdiniz?
Pop Smoke Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.386 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 10 Eylül 2020 #7 schlss dedi: OBS ile denediğimde de hiç bir şekilde görmedi CS:GO'yu. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi kayıt alımı yasaklanmış. Artı 0 Eksi
schlss dedi: OBS ile denediğimde de hiç bir şekilde görmedi CS:GO'yu. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi kayıt alımı yasaklanmış.
KS KS S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Eylül 2020 #8 Pop Smoke dedi: O zaman dediğim gibi kayıt alımı yasaklanmış. Genişletmek için tıkla... Peki kayıt alan CS:GO kanalları nasıl alıyor sizce? Seçkin hesap oldukları için olabilir mi? Artı 0 Eksi
Pop Smoke dedi: O zaman dediğim gibi kayıt alımı yasaklanmış. Genişletmek için tıkla... Peki kayıt alan CS:GO kanalları nasıl alıyor sizce? Seçkin hesap oldukları için olabilir mi?
Tam Bir Patates Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 94 10 Eylül 2020 #9 Pop Smoke dedi: O zaman dediğim gibi kayıt alımı yasaklanmış. Genişletmek için tıkla... O zaman nasıl CS:GO videosu çekecekler? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Pop Smoke dedi: O zaman dediğim gibi kayıt alımı yasaklanmış. Genişletmek için tıkla... O zaman nasıl CS:GO videosu çekecekler?
KS KS S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Eylül 2020 #10 Tam Bir Patates dedi: Masaüstünde kayıta başlayıp sonra CS:GO yamı girdiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, Bandicam'ı açıp oyun kayıt modunu seçtim. Ancak CS:GO'yu görmediği için kayıt alamadım. Artı 0 Eksi
Tam Bir Patates dedi: Masaüstünde kayıta başlayıp sonra CS:GO yamı girdiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, Bandicam'ı açıp oyun kayıt modunu seçtim. Ancak CS:GO'yu görmediği için kayıt alamadım.