Bandicam Video Kaydederken FPS Düşüşü

Berk18

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bandicam ile çektiğim videoları izlerken takılma problemini hallettim.. ancak farklı bir sorun ortaya çıktı. Bandicam ile video çekerken fps düşüşü yaşıyorum. Video kaydetmeden aldığım fps 56-60. Video kayıt esnasında fps birden 40-47 arasında düşüyor. FPS düşüş sonrası kendini tekrar topluyor ancak sürekli tekrarlanıyor bu durum. I7 7700 VE 1030-1050TI Olmak üzere 2 adet bilgisayarım var aynı işlemciler sadece gpu farklı. İkisindede aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bandicamın video kayıt bölümünde Codec kısmında herkesin Ekran kartı görünürken benimki cpu olarak görünmekte. Bir öneride bulunabilir misiniz?

Ayarları bu şekilde değiştirip tekrar deneyin. Fakat 60 FPS değerlerinde sisteminizde bu düşüşleri yaşamanız normal. 30 FPS'de video çekmeyi deneyin tavsiyem.
Kayıt olarak GeForce Experience, Muhteşem PC Oyun Deneyimi Geçidiniz kullanabilirsiniz.
366204

Bir çözümü yok maalesef video programları her zaman FPS düşürür. Nvidia'nın Shadow Play isimli bir uygulaması var onu kullanabilirsin. Action isimli bir program da var onun da iyi olduğunu duymuştum.

Ayarları bu şekilde değiştirip tekrar deneyin. Fakat 60 FPS değerlerinde sisteminizde bu düşüşleri yaşamanız normal. 30 FPS'de video çekmeyi deneyin tavsiyem.
Kayıt olarak GeForce Experience, Muhteşem PC Oyun Deneyimi Geçidiniz kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 366204

Teşekkür ederim ama codec kısmında nvidia görünmüyor sadece cpu ve mpeg seçenekleri var.
Bir çözümü yok maalesef video programları her zaman FPS düşürür. Nvidia'nın Shadow Play isimli bir uygulaması var onu kullanabilirsin. Action isimli bir program da var onun da iyi olduğunu duymuştum.

Cevap için teşekkürler, shadow play bende duydum ancak nasıl kullanıcam bilmiyorum sanırım geforce experience kısmında var bu özellik.
Ben kendim birşeyler deneyerek çözmeye çalıştım daha dogrusu cozdum. Belki ayni sıkıntiyi yasayanlar olur o yuzden yaziyorum. Bandicam ana ekrandan hizli ayarlarda youtune 720 1080p falan secenekleri var. Ordaki ayarı varsayılan yaparak hallettim.

Son düzenleme:
Merhabalar benim bir sorunum var. Bandicam ile videoyu çektikten sonra izlediğimde ekran soluk olarak gözüküyor. Önceden bu durum böyle değildi. Son zamanlarda oluştu. Yardımcı olursanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı