Çözüm Bandicam video ve ses senkronizasyon sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

unshadow

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ben Bandicam’den oyunumu kaydediyordum kaydı bitirip izlemeye başlayınca editleme programında ses ve görüntünün aynı anda ilerlemediğini fark ettim.
Hiç bir kesme işlemi yapmadım kayıtta olduğu gibi bıraktım. Sebebi nedir? Bilen varsa yardım etsin lütfen. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video çekerken drop giriyorsa ses kayması yapar veya montaj programı da buna sebep olabilir. Bu arada hangi montaj programının kullanıyorsun?

Video kayıt yazılımları VFR kayıt yapar. Bu ne demek? FPS değişkendir! Premiere Pro bunu desteklemez. O yüzden değişken kare oranına sahip videoları Premiere Pro'ya atmadan önce videoları Handbrake ile CFR seçerek tekrar işleyin.
  • VFR: Variable, yani değişken Frame Rate, kare oranı.
  • CFR: Constant, yani sabit Frame Rate, kare oranı.

Video kayıt yazılımları VFR kayıt yapar. Bu ne demek? FPS değişkendir! Premiere Pro bunu desteklemez. O yüzden değişken kare oranına sahip videoları Premiere Pro'ya atmadan önce videoları Handbrake ile CFR seçerek tekrar işleyin.
  • VFR: Variable, yani değişken Frame Rate, kare oranı.
  • CFR: Constant, yani sabit Frame Rate, kare oranı.

Handbrake dediğin işlem nedir Recep Abi? Nereden yapılmaktadır?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı