Bandırma Üniversitesi kazanmak için netler yeterli mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar, bu üniversite bilgisayar programcılığı 1. sıraya yazsam çıkma olasılığı nedir? Merak ediyorum.
Benim netler.
Türkçe: 19 net.
Sosyal: 10,25 net.
Matematik: 2 net.
Fen: 1,75 net.
OBP: 79,11
Bandırma üniversite ise bunlar obpm yüksek biraz ama:

eöfedw.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıllık bilgisayar programcılığı okunmaz. Boşa vakit kaybetme, çoğu IK 2 yıllık diploması olanları daha mülakata almadan ön eleme aşamasında filtreden eliyor. Diploması hiçbir işe yaramayan bilgisayar programcılığı gibi bir bölüm okuyacağına elektrik-makine gibi tekniker olabileceğin mesleklere yönel. Hem işinde iyi olursan güzel para kazanırsın, hem de iyi bir tekniker hiçbir zaman boşta kalmaz.

@Bilgici1, siz gene de tercih edin. Gelme ihtimali var. Üstteki arkadaşın yorumuna ek olarak da farklı bölüm bakın, bilgisayar programcılığını "sınavsız ikinci üniversite" olarak okursunuz.

Hocam hedefim YBS idi. Yani 2 yıllık lojistik var okuyabilirim bu nasıl? YBS tutturamadım bu sene 2005 liyim aile bırakmayabilir mezuna kalmamı.

2 yıllık bilgisayar programcılığı okunmaz. Boşa vakit kaybetme, çoğu IK 2 yıllık diploması olanları daha mülakata almadan ön eleme aşamasında filtreden eliyor. Diploması hiçbir işe yaramayan bilgisayar programcılığı gibi bir bölüm okuyacağına elektrik-makine gibi tekniker olabileceğin mesleklere yönel. Hem işinde iyi olursan güzel para kazanırsın, hem de iyi bir tekniker hiçbir zaman boşta kalmaz.

Hocam hiçbir şey okunmaz mı bu ülkede Allah aşkına bütün bölümlere bu tarz şeyler yazılıyor?

Hocam hiçbir şey okunmaz mı bu ülkede Allah aşkına bütün bölümlere bu tarz şeyler yazılıyor?

Okunacak bölüm çok aslında. Ben Bilgisayar Programcılığı okumaz diyorum, sektörün durumu belli. Eskisi gibi diplomanın önemsiz olduğu bir alan değil artık yazılım sektörü, özellikle yeni girenlerde Junior pozisyonlarda ilk bakılan şart diploma oldu. O yüzden yazılım yazacaksan önceliğin kesinlikle 4 yıllık olmalı.

Makine, Uçak Teknolojisi, Elektrik gibi teknik bölümler ya da sağlıkla ilgili ataması iyi bölümler okunur.

Okunacak bölüm çok aslında. Ben bilgisayar Programcılığı okumaz diyorum, sektörün durumu belli. Eskisi gibi diplomanın önemsiz olduğu bir alan değil artık yazılım sektörü, özellikle yeni girenlerde Junior pozisyonlarda ilk bakılan şart diploma oldu. O yüzden yazılım yazacaksan önceliğin kesinlikle 4 yıllık olmalı.

Makine, Uçak Teknolojisi, Elektrik gibi teknik bölümler ya da sağlıkla ilgili ataması iyi bölümler okunur.

2 yıllık lojistik yazarım eğer mezuna kalmamı istemiyorlarsa mecbur yapacak bir şey yok YBS idi hedefim. DGS ile geçiş yaparım YBS'ye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı